Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019


Για οριστική αποτρίχωση Laser 3 αναγνωρισμένων τεχνολογιών(Αλεξανδρίτης,Διοδικό και Nd-Yag)


     Οι τρίχες είναι ένα εξάρτημα του δέρματος προσώπου και σώματος με προστατευτικό και λειτουργικό ρόλο.Η υπερτρίχωση όμως,ειδικά στην σημερινή εποχή θεωρείται αισθητικό πρόβλημα.Στο μοντέλλο της σύγχρονης γυναίκας απουσιάζουν τελείως  οι τρίχες από το πρόσωπο και το σώμα! Ακόμα και οι άντρες  σήμερα ενοχλούνται από την υπερβολική τριχοφυία κυρίως στην πλάτη και στο στήθος και καταφεύγουν σε μεθόδους αποτρίχωσης προσωρινές(κερί ή ξυράφι)ή μόνιμες( Laser). Υπερτρίχωση είναι η  ηυξημένη τριχοφυία σε άνδρες και γυναίκες.Οφείλεται στα ηυξημένα ανδρογόνα του αίματος,στην λήψη ορισμένων φαρμάκων(κορτιζόνης ,ορμονών ,κλπ.),σε κληρονομικούς λόγους,στην εμμηνόπαυση αλλά και στην παχυσαρκία.Ο Δασυτρυχισμός αφορά μόνο τις γυναίκες,είναι δε η ηυξημένη τριχοφυία σε μέρη του προσώπου και σώματος που συνήθως είναι άτριχα όπως είναι το  άνω χείλος,το πηγούνι,τα μάγουλα,το στήθος,η πλάτη,η κοιλιά και οι γλουτοί.Οφείλεται δε σε ορμονικές αιτίες(πολυκυστικές ωοθήκες,σύνδρομο Cushing,στην λήψη κάποιων φαρμάκων αλλά και σε άγνωστους λόγους(ιδιοπαθής).Πολλές φορές δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα πέρα από τα αισθητικά.
    Mε την πάροδο του χρόνου και την εξέλιξη της τεχνολογίας άντρες και γυναίκες εγκαταλείπουν τα κεριά,τις αποτριχωτικές κρέμες και τα ξυράφια και αναζητούν μόνιμη λύση στο πρόβλημά τους! Σήμερα η πιό σύγχρονη,μόνιμη  μέθοδος είναι η αποτρίχωση με Laser ! Γίνεται στο πρόσωπο και στο σώμα και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο μετά από λίγες φορές.
     Η νέα τεχνολογία του  LASER  3D χρησιμοποιεί 3 αναγνωρισμένες τεχνολογίες (Αλεξανδρίτης 755nm, Διoδικό 810nm και Nd-Yag 1064nm) σε 1 Laser με τα 3 πιό αποτελεσματικά μήκη κύματος  και σύστημα ψύξης Sapphire Dual-ChillTip όπου ο συνδυασμός ενέργειας και θερμότητας καταστρέφει τον ιστό των  ωοθυλακίων της τρίχας χωρις να βλάπτει το δέρμα γύρω από αυτά και τους ιστούς.Είναι μιά ασφαλής,γρήγορη και μόνιμη τεχνολογία για γρήγορα αποτελέσματα! Έτσι επιτυγχάνουμε
 Οριστικό αποτέλεσμα σε σκούρες και ανοιχτόχρωμες τρίχες ,ασφαλή και ανώδυνη εφαρμογή σε ανοικτόχρωμα και σκούρα δέρματα, ακόμα και σε μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα, σε λίγες συνεδρίες! Τούτο οφείλεται στον συνδυασμό των 3 πιό αποτελεσματικών μήκων κύματος που το καθένα στοχεύει σε διαφορετικές δομές εντός του θύλακα της τρίχας.Είναι ιδανικό για επίμονη τριχοφυία!.Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη συνεδρία.Συνήθως απαιτούνται 6-8 συνεδρίες.
αμέσως μετά τη θεραπεία μπορεί να υπάρχει ερύθημα (ερυθρότητα), οίδημα των ωοθυλακίων (πρήξιμο του ωοθυλακίου) και ενδεχομένως κνησμός . Τα συμπτώματα μπορεί να διαρκέσουν από 30 λεπτά έως 3 ημέρες .
  Η χρήση του Laser αντενδείκνυται σε νεοπλάσματα,λήψη,επιληψία,αιμοφιλία,ψωρίαση και σε ιστορικό χειλοειδών.

   

      Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός,πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης,υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας  katerinadayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30,τηλ.22410-31016. www.katerinadayspa.gr