Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

    Αναδόμηση και σύσφιξη δέρματος με το magic Pot RF system

 To Magic Pot RF System είναι ένα νέο μηχάνημα για θεραπείες προσώπου που συνδιάζει ταυτόχρονα Ραδιοσυχνότητες,vacuum μασάζ και φωτοθεραπεία! Οι Ραδιοσυχνότητες RF (Πολυπολικές)και το υπέρυθρο φώς LED διαπερνούν το φράγμα της επιδερμίδας,θερμαίνουν τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης οι οποίες συστέλλονται με αποτέλεσμα το τέντωμα (σύσφιξη) του χαλαρού δέρματος , την μείωση των βαθιών ρυτίδων και εξαφάνιση των λεπτών! Διεγείρεται η παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.Επίσης διαπερνούν τα μελανοκύτταρα με αποτέλεσμα την καταπολέμιση των πανάδων και μελαγχρωματικών κηλίδων!
    Εφαρμόζονται σε ΄'ολο το πρόσωπο και ειδικά στον λαιμό(διπλοσάγωνο),παρειές,στις ακτινωτές ρυτίδες ματιών (πόδι της χήνας) και πηγούνι με άριστα αποτελέσματα!
   # Ο όρος «RF» αναφέρεται στην «ραδιοσυχνότητα». Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί ενέργεια για τη θέρμανση των βαθύτερων ιστών, προάγοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.Η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης,η οποία συνεχίζεται να αναπαράγεται για 2-3 μήνες, αυξάνει την ελαστικότητα και  σφριγηλότητα του δέρματος με αποτέλεσμα τη σύσφιξη και την τόνωση του δέρματος.Μαζί με την σύσφιξη του δέρματος η υφή του γίνεται πιό λαμπερή και νεανική καθώς τα κύτταρα αναδιαμορφώνονται και ανανεώνονται!.Η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων διεισδύει στα στρώματα του δέρματος για να θερμάνει επιλεκτικά τον ιστό του δέρματος όπου ενσωματώνονται οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Η τοπική θέρμανση προκαλεί άμεση συστολή των ινών κολλαγόνου και διεγείρονται για να παράγουν νέo κολλαγόνο και ελαστικές ίνες.Λειαίνει τις βαθειές ρυτίδες και εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές ,ειδικά γύρω από τα μάτια,στο μέτωπο και στο άνω χείλος(ρυτίδες καπνιστών) Έχει άριστα αποτελέσματα  στις σακούλες των ματιών και στους μαύρους κύκλους.Το αποτέλεσμα είναι η σύσφιξη δέρματος και ιστών!
    #Το   Vacuum massage,μασάζ αναρρόφισης υπό μορφήν βεντούζας, αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων,ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου+ελαστίνης,αυξάνει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία,ενισχύει τον συνδετικό ιστό,αποκαθιστά το χαλαρό δέρμα και μύς στην περιοχή προσώπου και λαιμού,επανορθώνει τις ρυτίδες και λειαίνει την υφή της επιδερμίδας κάνοντάς την βελούδινη!
   # Η φωτοθεραπεία με φώς LED
Η LED φωτοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική μέθοδος, η οποία ενεργοποιεί τα κύτταρα του δέρματος
Βασίζεται στην αρχή ότι τα ζωντανά κύτταρα του δέρματος επηρεάζονται από την δύναμη του φωτός! Λειτουργεί σαν φωτοσύνθεση για το δέρμα μετατρέποντας την ενέργεια του φωτός που ήδη βρίσκεται στα κύτταρα του δέρματος και προωθώντας την επούλωση και την αντιγηραντική δράση.
• Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων  ειδικά στο ‘’πόδι της χήνας’’.
• Καθαρίζει τις κηλίδες και ελαχιστοποιεί το μέγεθος των πόρων του δέρματος.
• Βελτιώνει την  υφή και τον τόνο του δέρματος.
• Επαναφέρει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης της επιδερμίδας.
• Μειώνει τις βλάβες από τον ήλιο στην επιδερμίδα.
• Αυξάνει την αιματική κυκλοφορία και την ενυδάτωση στο δέρμα.
• Μειώνει την ευαισθησία και την ερυθρότητα του δέρματος.
• Μειώνει τις ουλές, την ξηρότητα και τον κνησμό που προκαλείται από ψωρίαση και έκζεμα.
• Ενεργοποιεί τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος/
Η LED φωτοθεραπεία είναι ασφαλής και αποτελεσματική για όλους τους τύπους δέρματος, δεν έχει καμία  παρενέργεια  ούτε  πόνο.


     Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός,πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης,υπεύθυνη του κέντρου oμορφιάς και υγείας  katerinadayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30,τηλ.22410-31016,  22410-29504   www.katerinadayspa.gr