Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΧΡΥΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ!


       ΧΡΥΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: Μιά πρωτοποριακή θεραπεία για επαναφορά και διατήρηση της νεότητας του προσώπου!Από την αρχαιότητα ήταν γνωστές οι πολύτιμες καλλυντικές και θεραπευτικές  ιδιότητες του χρυσού.Λέγεται μάλιστα ότι η βασίλισσα Κλεοπάτρα,πολλά βράδυα κοιμόταν με μάσκα χρυσού,για να διατηρεί νεανικό το δέρμα της.Επίσης οι αρχαίοι χρησιμοποιούσαν βάλσαμο χρυσού για διάφορες δερματικές παθήσεις και προβλήματα.Από το 1929 ο χρυσός χρησιμοποιείται για την θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας,μειώνοντας τις φλεγμονές που προκαλεί.
         Η πολυτελής αυτή θεραπεία προσώπου βασίζεται  στο Χρυσό 23 καρατίων,στις πρωτείνες μεταξιού,στα μικροσφαιρίδια κολλαγόνου θαλάσσιας προέλευσης,που έχουν την ιδιότητα να γεμίζουν τις ρυτίδες(wrinkle-fillers) και στα ολιγοπεπτίδια.
     Είναι μία πλούσια,αντιγηραντική θεραπεία για βαθιά ενυδάτωση,σύσφιξη δέρματος και αύξηση της ελαστικότητας.Χαρίζει στο δέρμα φωτεινότητα και λάμψη.Χάρη στο φαρμακευτικό φυτό  Ginger και τα πολύτιμα συστατικά του επιβραδύνει την έκκριση μελανίνης και έτσι αποφεύγεται ο σχηματισμός πανάδων και κηλίδων στο δέρμα.' Εχοντας ισχυρή αντιοξειδωτική δράση καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνει την  γήρανση!Επιβραδύνει την μείωση του κολλαγόνου και την αποσύνθεση της ελαστίνης,συστατικά που διατηρούν σφριγηλό και ελαστικό το δέρμα.
   Βασίζεται στον αποκλειστικό συνδυασμό της παράδοσης και των τελευταίων εξελίξεων στον χώρο της κοσμετολογίας που στόχο έχει την διατήρηση της νεανικότητας του δέρματος.

    Ο σύγχρονος τρόπος ζωής  επιταχύνει του ρυθμούς της γήρανσης του δέρματος,λόγω της κακής διατροφής,του άγχους και στρές,του καπνίσματος και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.Γιαυτό καλό είναι για να αντιστρέψουμε και να βραδύνουμε την γήρανση να καταφεύγουμε στα σύγχρονα μέσα και μεθόδους της κοσμετολογίας.

    Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εντυπωσιακά!Το δέρμα οξυγονώνεται,αναζωογονείται,ενυδατώνεται και συσφίγγεται.Οι λεπτές γραμμές έκφρασης και οι ρυτίδες αντιμετωπίζονται,η κυτταρική ανανέωση επιταχύνεται και ενισχύεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

        Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός,πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης,μέλος Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης,πρόεδρος Συλλόγου Πτυχ.Αισθητικών Δωδεκανήσου(ΣΕΠΑΔΩ),Γεν.Γραμμματέας Ομοσπονδίας Πτυχ.Αισθητικών Ελλάδας(ΟΣΕΔΑΕ),μέλος  Δ.Σ. Ομοσπονδίας Επαγ/τιών Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου,υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας  katerinadayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30,τηλ.22410-31016.