Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Διπλοσάγωνο? Υπάρχει λύση!

Το διπλοσάγωνο,το γνωστό μας προγούλι,δημιουργείται από την χαλάρωση του δέρματος λόγω ηλικίας ή την τοπική εναπόθεση λίπους στο σημείο εκείνο.Πολλές φορές όμως λόγω κληρονομικότητας  εμφανίζεται από την νεαρή ηλικία.Είναι ένα αισθητικό πρόβλημα που προσθέτει χρόνια στην εμφάνισή ενός ατόμου.
   Η αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος συνίσταται αφ ενός μεν στην λιποδιάλυση εκείνου του σημείου και αφ ετέρου στην σύσφιξη του.
   Η λιποδιάλυση γίνεται με HIFU ULTHERA  Εστιασμένο υπέρηχο Υψηλής έντασης, ενδοδερμικό μασάζ SPM στην περιοχή , Ραδιοσυχνότητες RF,Vacuum massage και φωτοθεραπεία  LED !
     Το HIFU Ulthera είναι μιά ΜΗ επεμβατική διαδικασία που στοχεύει όχι μόνο τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος αλλά και τον υποδόριο ιστό κάτω από το δέρμα το γνωστό μας SMAS (Βαθύτερα στρώματα συνδετικού ιστού και μυικών στοιβάδων), προκαλώντας θερμική συρρίκνωση με αποτέλεσμα την σύσφιξη! Εισχωρεί πιό βαθιά από το Λέιζερ και τις ραδιοσυχνότητες RF. Η επιφάνεια του δέρματος παραμένει άθικτη. Είναι εγκεκριμένη από τον FDA της Αμερικής.
      Με το ενδοδερμικό μασάζ SPM αυξάνετε η καύση των λιποκυττάρων και του ενδοκυτταρικού μεταβολισμού,δημιουργείται άμεση τοπική υπεραιμία,ενεργοποιείται η λέμφος με αποτέλεσμα την διάσπαση του τοπικού λίπους και την αποβολή των άχρηστων προιόντων του μεταβολισμού.Αποτέλεσμα η ενίσχυση του συνδετικού ιστού,η σύσφιξη της περιοχής και η λιποδιάλυση.
   Οι Ραδιοσυχνότητες RF με την εν τω βάθει θερμότητα  και ενέργεια που διοχετεύουν στους ιστούς συσφίγγουν τοπικά την περιοχή και τα λιποκύταρα αποβάλουν τις τοξινες τους.
    Το μασάζ κενού-αναρρόφησης (VACUUM) είναι ένας τύπος μασάζ που χρησιμοποιείται για τη γλυπτική του σώματος, τη μείωση  του τοπικού λίπους.
Το μασάζ κενού-αναρρόφησης εξουδετερώνει το υποδερμικό στρώμα λίπους και το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και σφικτό.
       Η φωτοθεραπεία με φωτομάσκα  LED ενεργοποιεί τους φωτουποδοχείς των κυττάρων και ενισχύει την αναγέννηση των δερματικών ιστών, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και άλλων πρωτεϊνών τους δέρματος που λειτουργούν ως δομικό υλικό. Το θεραπευτικό φως διεγείρει τους ινοβλάστες να συνθέσουν τέσσερις φορές περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη, προσφέροντας έτσι καλύτερη στήριξη της επιδερμίδας και επομένως πιο σφριγηλή όψη.
Η επιστημονικά αναπτυγμένη υπερηχητική τεχνολογία RF Ραδιοσυχνότητες βασίζεται σε μια καινοτομία που χρησιμοποιεί  κύμματα υπερήχων και ενέργεια ραδιοσυχνότητας, παράγει θερμότητα η οποία καταστρεφει και διασπά επιλεκτικά τα λιπώδη κύτταρα χωρίς να επηρεάσει τα γειτονικά όργανα και κύτταρα.Αποτέλεσμα η σμίλευση περιγράμματος προσώπου-λαιμού,μείωση τοπικού λίπους και σύσφιξη!
   Η θεραπεία στο ινστιτούτο διαρκεί 1 ώρα περίπου και οι συνεδρίες που απαιτούνται είναι ανάλογες με το μέγεθος του προβλήματος και την ηλικία του ατόμου.

Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός,Πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης,υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας  katerinadayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30,τηλ.22410-31016. και 29504    www.katerinadayspa.gr