Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Κρυολιπόλυση-Coolbodysculpting μια αναίμακτη λιποαναρρόφηση!

Τα λιπώδη κύτταρα στο σώμα προκύπτουν καθώς το έμβρυο αναπτύσσεται στη μήτρα. Στην ηλικία των 2 ετών πολλαπλασιάζονται και στη συνέχεια παραμένουν σταθερά μέχρι την εποχή της εφηβείας και συνοδεύουν τον ενήλικα στην υπόλοιπη ζωή του! Ο συνολικός αριθμός των λιποκυττάρων στον ενήλικα είναι σταθερός και αυτό που διαφοροποιείται είναι το μέγεθος τους. Το μέγεθος και ο αριθμός προκύπτουν από το συνδυασμό γενετικής προδιάθεσης και εξωτερικών παραγόντων.

       Πολλά σώματα ,ακόμα και αδύνατα έχουν την τάση να συσσωρεύουν  τοπικά σε διάφορα σημεία του σώματός τους(ψωμάκια,μπράτσα,κοιλιά,γόνατα,πλάτη κλπ.) λίπος το οποίο προέρχεται είτε από κληρονομικούς λόγους είτε από κακή διατροφή,ορμονικές διαταραχές κ.ά. Φυσικά το πρόβλημα αυτό δέν καταπολεμείται  με το γυμναστήριο ούτε με τις διάφορες δίαιτες.Η χειρουργική λιποαναρρόφηση είναι μία "λύση' που περικλείει όμως όλους τους κινδύνους μιας επέμβασης.
      Πως και πόσο μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση; Μα φυσικά με την νέα Μέθοδο της τεχνολογίας την Κρυολιπόλυση-Coolbodysculpting!
      Η  Κρυολιπόλυση-Coolbodysculpting  είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος εφαρμογής ελεγχόμενου ψύχους, μέσω ενός νέου εξειδικευμένου μηχανήματος σε περιοχές τοπικού πάχους όπως είναι η κοιλιά,οι γλουτοί(ψωμάκια),το πλάι της μέσης,οι μηροί,η πλάτη,το στομάχι,τα μπράτσα  και το εσωτερικό μέρος των γονάτων σε γυναίκες και σε άνδρες.Συνήθως στους άνδρες τα λιποκύτταρα συσσωρεύονται στην κοιλιά,στο στήθος(λιπομαστία-γυναικομαστία) αλλά και στα μπράτσα και πόδια!.Δέν είναι χειρουργική θεραπεία,ούτε απαιτείται τοπική αναισθησία .Η αναίμακτη αυτή  μέθοδος  αυτή στοχεύει στην οριστική καταστροφή των λιποκυτάρων μέσω του ψύχους γιατί τα λιποκύτταρα είναι ευάλωτα σε χαμηλές θερμοκρασίες.Μετά την καταστροφή τους κρυσταλλοποιούνται,αποπίπτονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό διά του λεμφικού συστήματος σταδιακά.Λαμβάνεται ένα ιστορικό του ατόμου για να αποκλεισθούν κάποιες σοβαρές παθήσεις στις οποίες αντενδείκνυται η Κρυολιπόλυση και διαρκεί περίπου 1 ώρα .Άν χρειασθεί επανάληψη γίνεται μετά από ένα μήνα περίπου για να έχουμε ολοκληρωτική αντιμετώπιση του προβλήματος..Επίσης η μέθοδος αυτή έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε όλα τα στάδια της κυτταρίτιδας.΄Εχει υπολογισθεί ότι με μία μόνο συνεδρία καταστρέφεται το 20% - 30% του τοπικού λίπους της υπο θεραπείαν περιοχής.
    Δύο κεφαλές του μηχανήματος τοποθετούνται σε 2 μέρη του σώματος με τοπικό λίπος,δημιουργούν υποπίεση και αναρροφούν την πάσχουσα περιοχή και ξεκινά η ψύξη των λιποκυττάρων από τους  -5°C έως -9°C ανάλογα με την λιπομέτρηση, ενώ το άτομο αναπαύεται.Μπορεί να παρουσιασθεί ερύθημα(κοκκίνισμα)στην υπο θεραπεία περιοχή το οποίο θα υποχωρήσει  και το άτομο επιστρέφει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.Είναι ανώδυνη μέθοδος,μή επεμβατική, δέν προκαλεί βλάβες στους γύρω ιστούς και έχει μόνιμα αποτελέσματα.

    Για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα το άτομο πρέπει να  ακολουθεί μιά ισορροπημένη διατροφή και  να πίνει αρκετό νερό για να αποβληθούν τα νεκρά πλέον λιποκύτταρα μέσω της λεμφικής οδού.
   Η μέθοδος αυτή καταστρέφει τα λιποκύτταρα ,δέν τα αδειάζει απλά,και αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό μέσω της φυσιολογικής οδού,χωρίς να επηρεάζει αγγεία,νεύρα και γύρω ιστούς.
     Εφαρμόζεται σε άνδρες και γυναίκες,αλλάζοντας ριζικά την εμφάνιση του σώματος.Είναι εγκεκριμένη μέθοδος από τον FDA Αμερικής,τον παγκόσμιο οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων.

    
 
 
        Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός,Πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης,υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας  katerinadayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30,τηλ.22410-29504 και 31016.    www.katerinadayspa.gr