Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

H Φωτοθεραπεία προσώπου ανανεώνει το δέρμα!

Η φωτοθεραπεία προσώπου με φώς LED είναι μια μη επεμβατική μέθοδος, η οποία ενεργοποιεί τα κύτταρα του δέρματος χρησιμοποιώντας μια ειδική μάσκα υψηλής τεχνολογίας , που εκπέμπει χαμηλού επιπέδου παλμούς με κόκκινο,μπλέ και υπέρυθρο φωτισμό προσφέροντας φως έως και τρεις φορές πιο φωτεινό από του ήλιου.Βασίζεται στην αρχή ότι τα ζωντανά κύτταρα του δέρματος επηρεάζονται από την δύναμη του φωτός! Λειτουργεί σαν φωτοσύνθεση για το δέρμα μετατρέποντας την ενέργεια του φωτός που ήδη βρίσκεται στα κύτταρα του δέρματος και προωθώντας την επούλωση και την αντιγηραντική δράση.
      Η θεραπεία περιλαμβάνει την έκθεση του δέρματος σε χαμηλά επίπεδα ευεργετικής ενέργειας φωτός  που ενεργοποιεί τις κυτταρικές λειτουργίες με θεραπευτικά αποτελέσματα στην γήρανση του δέρματος,στην ακμή και στις δυσχρωμίες.Ενώ η έκθεση του δέρματος σε υπεριώδη ακτινοβολία είναι πολύ επιζήμια,σε ελεγχόμενα επίπεδα του κόκκινου, μπλε και  υπέρυθρου φωτός  είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι είναι ευεργετική.
       Η LED φωτοθεραπεία με κόκκινο φώς είναι  γνωστή για τις αναγεννητικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες της. Οι έρευνες δείχνουν ότι αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μειώνει τη φλεγμονή,τις κοκκινίλες,τους ερεθισμούς, βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, την υφή και διώχνει την θαμπή του όψη.. Σε αντίθεση με τις  επεμβατικές μεθόδους η  LED φωτοθεραπεία είναι μια ασφαλής  θεραπευτική επιλογή για όλους τους τύπους δέρματος, χωρίς ενοχλήσεις.
     Η φωτοθεραπεία LED με συνδυασμό μπλε και κόκκινου φωτός(ιώδες)  θα τονώσει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του δέρματος από ουλές και σημάδια ακμής. Το δέρμα αρχίζει σταδιακά  να παράγει λιγότερη λιπαρότητα καθώς και σημαντική μείωση των πόρων.
     Το μπλε φως επίσης καταστρέφει το βακτήριο p.acnes που ευθύνεται για την ακμή. Η συνδυαστική αυτή δράση βοηθάει πολύ στην συνολική και σημαντική μείωση  της ακμής ακόμα και εξάλειψή της.

       Συνοπτικά η φωτοθεραπεία με την μάσκα LED
  • Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων  ειδικά στο ‘’πόδι της χήνας’’.
  • Καθαρίζει τις κηλίδες και ελαχιστοποιεί το μέγεθος των πόρων του δέρματος.
  • Βελτιώνει την  υφή και τον τόνο του δέρματος.
  • Επαναφέρει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης της επιδερμίδας.
  • Μειώνει τις βλάβες από τον ήλιο στην επιδερμίδα.
  • Αυξάνει την αιματική κυκλοφορία και την ενυδάτωση στο δέρμα.
  • Μειώνει την ευαισθησία και την ερυθρότητα του δέρματος.
  • Μειώνει τις ουλές, την ξηρότητα και τον κνησμό που προκαλείται από ψωρίαση και έκζεμα.
  • Ενεργοποιεί τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος/
            Η LED φωτοθεραπεία είναι ασφαλής και αποτελεσματική για όλους τους τύπους δέρματος, δεν έχει καμία  παρενέργεια  ούτε  πόνο.

           Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός,Πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης,υπεύθυνη του κέντρου oμορφιάς και υγείας  katerinadayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30,τηλ.22410-29504 και 31016. www.katerinadayspa.gr