Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Η Οξυγονοθεραπεία αναζωογονεί το δέρμα!

     
         Η οξυγονοθεραπεία προσφέρει πολλά στην υγεία του δέρματος γιατί το βοηθά να διατηρηθεί νεανικό,χωρίς λεκέδες και θαμπή όψη.Γίνεται στο ινστιτούτο με ειδική συσκευή.Ειδικά οι καπνίστριες έχουν περισσότερο ανάγκη  αυτήν την θεραπεία γιατί η πίσσα του καπνού φράσσει τα τριχοειδή αγγεία που φέρνουν μέσω της κυκλοφορίας του αίματος θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο στην επιδερμίδα.΄Ετσι μή μπορώντας το οξυγόνο να φθάσει στο ανώτερο στρώμα του δέρματος,την επιδερμίδα,το δέρμα αποκτά  θαμπή,άτονη όψη και λίγο κουρασμένη.Τα  νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται στην επιδερμίδα,εμποδίζοντας την να αναπνεύσει .

         Η οξυγονοθεραπεία είναι η λύση που θα προσφέρει στο δέρμα καθαρό οξυγόνο για ανανέωση,αναζωογόνηση και λάμψη!΄Οπως είναι γνωστό το οξυγόνο είναι απαραίτητο και αναγκαίο για την υγεία,για τον κυτταρικό μεταβολισμό, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που οδηγούν σε γήρανση το δέρμα. Με την οξυγονοθεραπεία αποβάλλονται οι τοξίνες και το δέρμα αποκτά ξανά ροδαλή όψη και λεία υφή και καθαρότητα!
        Το οξυγόνο είναι ελιξήριο,πηγή ζωής και απαραίτητο για κάθε ζωντανό οργανισμό,πόσο μάλλον για τον άνθρωπο! Τα κύτταρα τρέφονται με οξυγόνο και διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.Αναδομεί το δέρμα και επανορθώνει τις βλάβες ,απαλύνοντας τις λεπτές ρυτίδες.Ακόμα καταπολεμά και την ακμή λόγω των αντιβακτηριακών ιδιοτήτων του.Επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων και ενυδατώνει το δέρμα.Μετά την ηλικία των 25 ετών που επιβραδύνεται ο ρυθμός ανανέωσης των κυττάρων,για την διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας και την ενδυνάμωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού είναι απαραίτητο το οξυγόνο.


   Η οξυγονοθεραπεία στην Αισθητικό διαρκεί περίπου 1 ώρα, τροφοδοτεί τα κύτταρα με οξυγόνο καθαρό και το δέρμα αποκτά διαύγεια,φωτεινότητα και φρεσκάδα!Οι τυχόν ερεθισμοί της επιδερμίδας επουλώνονται,λόγω της επουλωτικής δράσης του οξυγόνου.Δέν προκαλεί ερεθισμό του δέρματος παρά μιά ήπια ερυθρότητα,λόγω της αυξημένης αιμάτωσης,η οποία υποχωρεί σε λίγα λεπτά.Εφαρμόζεται όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στον λαιμό και ντεκολτέ με άμεσα επληκτικά αποτελέσματα ανανέωσης,λάμψης,σφριγηλότητας,απάλυνσης ρυτίδων και καθαρής,λείας υφής!





   Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός,πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης,μέλος Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης,πρόεδρος Συλλόγου Πτυχ.Αισθητικών Δωδεκανήσου(ΣΕΠΑΔΩ),Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Πτυχ.Αισθητικών Ελλάδας(ΟΣΕΔΑΕ),μέλος  Δ.Σ. Ομοσπονδίας Επαγ/τιών Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου,υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας  katerinadayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30,τηλ.22410-31016.