Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Διώξτε την εναπόθεση τοπικού λίπους με την Κρυολιπόλυση!

  Πολλές γυναίκες ,ακόμα και αδύνατες έχουν την τάση να συσσωρεύουν  τοπικά σε διάφορα σημεία του σώματός τους(ψωμάκια,μπράτσα,κοιλιά,γόνατα,πλάτη κλπ.) λίπος το οποίο προέρχεται είτε από κληρονομικούς λόγους είτε από κακή διατροφή,ορμονικές διαταραχές κ.ά. Και φυσικά το πρόβλημα αυτό δέν καταπολεμείται με το γυμναστήριο ούτε με τις διάφορες δίαιτες.Η χειρουργική λιποαναρρόφηση είναι μία "λύση' που περικλείει όμως όλους τους κινδύνους μιας επέμβασης.
       Πριν όμως καταφύγετε σε τέτοιες δραστικές λύσεις, καλό είναι να εξαντλήσετε όλες τις πιθανότητες να πετύχετε βελτίωση με φυσικούς τρόπους και εφόσον τα αποτελέσματα δεν σας ικανοποιήσουν, να συνεκτιμήσετε τα υπέρ και τα κατά της χειρουργικής επέμβασης, για να μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες και μετανιώσετε κατόπιν εορτής, βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα.
Πως και πόσο μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση; Μα φυσικά με την νέα Μέθοδο της τεχνολογίας την Κρυολιπόλυση-Coolsculpting!
      Η  Κρυολιπόλυση-Coolsculpting  είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος εφαρμογής ελεγχόμενου ψύχους, μέσω ενός νέου εξειδικευμένου μηχανήματος σε περιοχές τοπικού πάχους όπως είναι η κοιλιά,οι γλουτοί(ψωμάκια),το πλάι της μέσης,οι μηροί,η πλάτη,το στομάχι,τα μπράτσα,το προγούλι και το εσωτερικό μέρος των γονάτων σε γυναίκες και σε άνδρες.Δέν είναι χειρουργική θεραπεία,ούτε απαιτείται τοπική αναισθησία .Η αναίμακτη αυτή  μέθοδος  αυτή στοχεύει στην οριστική καταστροφή των λιποκυτάρων μέσω του ψύχους γιατί τα λιποκύτταρα είναι ευάλωτα σε χαμηλές θερμοκρασίες.Μετά την καταστροφή τους κρυσταλλοποιούνται,αποπίπτονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό διά του λεμφικού συστήματος σταδιακά.Διαρκεί περίπου 1 ώρα και άν χρειασθεί επανάληψη γίνεται μετά από ένα μήνα περίπου για να έχουμε ολοκληρωτική αντιμετώπιση του προβλήματος..Επίσης η μέθοδος αυτή έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε όλα τα στάδια της κυτταρίτιδας.΄Εχει υπολογισθεί ότι με μία μόνο συνεδρία καταστρέφεται το 20% - 40% του τοπικού λίπους.
    Δύο κεφαλές του μηχανήματος τοποθετούνται σε 2 μέρη του σώματος με τοπικό λίπος,δημιουργούν υποπίεση και αναρροφούν την πάσχουσα περιοχή και ξεκινά η ψύξη των λιποκυττάρων στους -5°C έως -9°C  ενώ το άτομο αναπαύεται.Μπορεί να παρουσιασθεί ερύθημα(κοκκίνισμα)στην υπο θεραπεία περιοχή το οποίο θα υποχωρήσει  και το άτομο επιστρέφει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.Είναι ανώδυνη μέθοδος,μή επεμβατική, δέν προκαλεί βλάβες στους γύρω ιστούς και έχει μόνιμα αποτελέσματα.Το αποτέλεσμα κρατάει μέχρι 2 χρόνια.
    Για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα το άτομο πρέπει να  ακολουθεί μιά ισορροπημένη διατροφή και  να πίνει αρκετό νερό για να αποβληθούν τα νεκρά πλέον λιποκύτταρα μέσω της λεμφικής οδού.
   Η μέθοδος αυτή καταστρέφει τα λιποκύτταρα ,δέν τα αδειάζει απλά,και αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό μέσω της φυσιολογικής οδού,χωρίς να επηρεάζει αγγεία,νεύρα και γύρω ιστούς.
   Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε άνδρες(περιοχή κοιλιάς) και γυναίκες,αλλάζοντας ριζικά την εμφάνιση του σώματος.Είναι εγκεκριμένη μέθοδος από τον FDA Αμερικής,τον παγκόσμιο οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων.

    
 
 
        Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός,πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης,μέλος Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης,Πρόεδρος Συλλόγου Πτυχ.Αισθητικών Δωδεκανήσου & Κυκλάδων ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΕΠΑΔΩΚΥ),Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Πτυχ.Αισθητικών Ελλάδας(ΟΣΕΔΑΕ),Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγ/τιών Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου,υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας  katerinadayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30,τηλ.22410-31016.