Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΦΘΑΝΟΥΝ!ΕΧΕΤΕ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ;


      Οι γιορτές φθάνουν! Βλέποντας όμως το πρόσωπό σας στον καθρέπτη διαπιστώνετε ότι η επιδερμίδα σας είναι θαμπή,η όψη κουρασμένη και το χρώμα της λίγο ωχρό.Αναρωτιέστε τί πρέπει να κάνετε ώστε να της χαρίσετε λίγη λάμψη και φρεσκάδα.
     Προτεραιότητα της κάθε σύγχρονης γυναίκας είναι ένα λαμπερό και υγιές δέρμα για όμορφο και νεανικό πρόσωπο!
     Το πρώτο βήμα είναι να επισκεφθούμε την αισθητικό για ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου, ότι τύπο δέρματος και να έχετε.Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου δέν είναι απαραίτητος μόνο για τα λιπαρά δέρματα για να αφαιρεθεί το σμίγμα αλλά και για τα ξηρά δέρματα για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα,ώστε το δέρμα να μπορέσει να δεχθεί τα ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά της περιποίησης.
      Στα λιπαρά και μικτά δέρματα θα απομακρυνθεί με τον βαθύ καθαρισμό  το σμίγμα και οι ρύποι ΄ωστε η επιδερμίδα να μπορεί να αναπνέει και να ενυδατώνεται σωστά.Οι διεσταλμένοι πόροι μικραίνουν και γίνεται εξισορρόπιση λιπαρότητος.
     Πολλές φορές ένα λιπαρό δέρμα ή ξηρό είναι ευαίσθητο και υποφέρει από ξηροδερμία.Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό φαινόμενο τώρα τον χειμώνα.Αυτή η αντίληψη είναι λανθασμένη και συμβαίνει σε δέρματα που είναι απεριποίητα και παραμελημένα.
       Με την απομάκρυνση του σμίγματος ή των νεκρών κυττάρων επιτυγχάνουμε την λεία υφή δέρματος με στόχο την μέγιστη απορρόφηση των ενεργών συστατικών για ενυδάτωση ή θρέψη της επιδερμίδας.
     Το μασάζ προσώπου που γίνεται είτε με τα χέρια είτε με ειδικό μηχάνημα ενδοδερμικού μασάζ,θα τονώσει το δέρμα,θα διεγείρει την κυτταρική λειτουργία,την αιματική και λεμφική κυκλοφορία και θα απευαισθητοποιήσει το δέρμα.΄Ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος είναι και τα προιόντα που κάνουμε το μασάζ.Να μήν ξεχνάμε ότι με το μασάζ αυξάνεται η θερμοκρασία του δερματος και ως εκ τούτου και  η διείσδυση των απαραίτητων συστατικών.
    Σε ένα δέρμα άνω των 35 ετών μια  μεσοθεραπεία με το ειδικό μηχάνημα και το fraxpeel  θα το ενυδατώσει βαθιά και θα του δώσει άμεση φρεσκάδα και λάμψη!
   Η μέθοδος  Vitalift,συνδυασμός υπερήχων και σύσφιξης δέρματος μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά(βιταμίνες,μέταλλα,αμινοξέα,αντιοξειδωτικές ουσίες,υαλουρονικό οξύ κλπ.)απευθείας στο δέρμα.
    Οι ραδιοσυχνότητες RF για τα χαλαρά δέρματα είναι η ιδανικότερη θεραπεία για την σύσφιξη και την διαμόρφωση του οβάλ του προσώπου.
     Η θεραπεία ματιών για μαύρους κύκλους,σακούλες και ρυτίδες θα ανακουφίσει τα μάτια και θα διώξει τα οιδήματα και την κατακράτιση υγρών.
     ΄Ολες οι παραπάνω θεραπείες είναι ασφαλείς και γίνονται σε σύντομο χρόνο ώστε τις γιορτές να έχετε ένα πρόσωπο με λάμψη,φρεσκάδα και καθαρότητα επιδερμίδας!