Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ!ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΦΙΛΟ: ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!



                Μόλις λίγες ημέρας μας χωρίζουν απί τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!
       Ποια΄γυναίκα δεν θέλει να λάμπει αυτές τις γιορτινές μέρες και να έχει ένα υπέροχα όμορφο δέρμα;Φυσικά όλες!
Για να είναι όμορφο ένα δέρμα πρέπει πρώτα απ΄όλα να είναι υγιές!Υγιές όμως είναι ένα δέρμα καθαρό,χωρίς πανάδες,σπυράκια,ουλές,μπιμπίκια και τραχιά υφή.
      ΄Ας ξεκινήσουμε λοιπόν έστω και τώρα γιά  να φτιάξουμε τις ατέλειες όχι μόνο  του προσώπου μας αλλά και του σώματος.
     Ξεκινάμε  με επίσκεψη στην αισθητικό μας για ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου ώστε να απομακρυνθούν το σμίγμα  και τα νεκρά κύτταρα,που φράσσουν τους πόρους του δέρματος και δέν επιτρέπουν την διείσδυση των συστατικών των κρεμών κλπ.προϊόντων περιποίησης για την ενυδάτωση ή θρέψη της επιδερμίδας.΄Εάν υπάρχουν πανάδες και κηλίδες από τον ήλιο έχουμε χρόνο να ξεκινήσουμε μιά θεραπεία λεύκανσης ώστε να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο και λαμπερό δέρμα! Η θεραπεία αυτή της λεύκανσης γίνεται σε συνδυασμό με επαγγελματικά προϊόντα και  μηχάνηματος ενδοδερμικού μασάζ για δράση εν τώ βάθει.Εάν υπάρχουν σπυράκια ακμής υπάρχει η κατάλληλη θεραπεία,εκτός του καθαρισμού προσώπου,που θα εξισορροπήσει το σμίγμα και την λιπαρότητα ώστε να επανέλθει το PH του δέρματος και να αποκτήσουμε ένα καθαρό δέρμα.Εάν υπάρχουν ρυτίδες και χαλάρωση μπορούμε να ξεκινήσουμε μιά θεραπεία αντιγήρανσης με ραδιοσυχνότητες  για σύσφιξη δέρματος, ενδοδερμικό μασάζ για τόνωση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας, μεσοθεραπεία για ενίσχυση του δέρματος με υαλουρονικό οξύ,βιταμίνες,αμινοξέα κ.ά. θρεπτικά συστατικά,ώστε μέχρι τις γιορτές να έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα.
      Παράλληλα στο σπίτι θα χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ κρέμα ημέρας και κρέμα νυκτός ,σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος και την ηλικία σας ,αφού προηγηθεί ο σωστός καθαρισμός του δέρματος για να απομακρυνθούν το μακιγιάζ,οι ρύποι της ατμόσφαιρας κλπ.απαραίτητα  δε κάθε πρωϊ αντιηλιακή κρέμα για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία έστω και άν καποιες μέρες έχει συνεφιά.Δέν παραλείπουμε την καθημερινή ενυδάτωση των χειλιών αλλά και των χεριών.
         Αποφύγετε όσο μπορείτε το κάπνισμα που προκαλεί γήρανση της επιδερμίδας,το ξενύχτι και το ποτό.΄Αλλωστε τις ημέρες των γιορτών και θα πιούμε λίγο περισσότερο και θα ξενυχτίσουμε λίγο παραπάνω.΄Ας μήν επιβαρύνουμε όμως από τώρα τον οργανισμό μας.
       Η διατροφή μας πρέπει να περιλαμβάνει περισσότερα φρούτα και λαχανικά για πρόσληψη βιταμινών και αντιοξειδωτικών ουσιών που βοηθούν ώστε να έχουμε ένα υγιές και λαμπερό δέρμα!
Φροντίστε  το σχήμα των φρυδιών σας  ώστε να τονίζει το βλέμμα σας.
    Μία εβδομάδα πρίν κάνετε αποτρίχωση στα πόδια και στα ΄χερια άν χρειάζεται.
    Το πεντικιούρ θα απαλλάξει τα άκρα σας από τις σκληρύνσεις , τα νεκρά κύτταρα και θα αναζωογονηθούν!
      ΄Εάν έχουμε κυταρίττιδα μπορούμε μέχρι τις γιορτές να την ελαχιστοποιήσουμε με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει σήμερα ένα κέντρο αισθητικής αλλά και με το χειρομασάζ από έμπειρη αισθητικό!Θα μας βοηθήσουν όχι μόνο να καταπολεμήσουμε την κυτταρίτιδα αλλά να νοιώσουμε ευεξία διώχνοντας το στρές ,την κούραση.τα πιασίματα και το βάρος των ποδιών. ΄Ενα πήλιγκ σώματος θα μας απαλλάξει από τα νεκρά κύτταρα και θα μας χαρίσει ένα δέρμα βελούδινο.΄Ενα υδρομασάζ σε ατομική μπανιέρα με ειδικά άλατα θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
      Φυσικά 1-2 μέρες πρίν μήν ξεχάσετε να περιποιηθείτε τα μαλλιά και τα νύχια σας κάνοντας ένα μανικιούρ με περιποίηση!
Για την βραδυά του ρεβεγιόν ένα ιριδίζον γαλάκτωμα σώματος θα χαρίσει στο δέρμα ενυδάτωση και λάμψη!
      Εποχή  δώρων λοιπόν,γιαυτό και σείς μαζί με τις προετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι,κάντε ένα δώρο στον  πολύτιμο φίλο σας:τον εαυτό σας! Περιποιηθείτε τον για να έχετε την λάμψη και την ομορφιά των πιό  χαρούμενων γιορτών του χρόνου!
   Ξεχάστε για λίγο τα οικονομικά προβλήματα και δείτε με αισιοδοξία την τρέχουσα καθημερινότητα, ώστε ο καινούργιος χρόνος να σας βρεί σε μια καλή ψυχολογική κατάσταση.