Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ '' ΨΩΜΑΚΙΑ'' ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ!



           Το τοπικό πάχος είναι η τοπική συσώρευση λίπους και κατακράτηση υγρών σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος π.χ. στους γλουτούς,τα γνωστά μας "ψωμάκια",στην περιφέρεια,στην  κοιλιά,στο εσωτερικό μέρος των γονάτων και μηρών αλλά και στον λαιμό,το προγούλι.Υπάρχουν ανθρωποι που αποθηκεύουν περισσότερο λίπος στην κοιλιά,αλλοι στους μηρούς και στα γόνατα,γενικά η κατανομή των λιποκυττάρων τους δέν είναι ομοιόμορφη.Η εξαντλητική άσκηση και δίαιτα δέν καίει το τοπικό πάχος,για την καταπολέμιση του οποίου απαιτείται ειδικό πρόγραμμα.

      Με ποιό τρόπο θα διώξουμε το τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα ώστε να δώσουμε στο σώμα ένα αρμονικό σχήμα;

        Η λύση είναι το μασάζ ενδερμολογίας σε συνδυασμό με το χειρομασάζ! Είναι η πιό σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος καταπολέμισης του τοπικού πάχους,σε όποιο μέρος του σώματος και άν ευρίσκεται!Είναι μιά μέθοδος ΜΗ επεμβατική,χωρίς παρενέργειες.

     Το μασάζ ενδερμολογίας γίνεται με δύο τύπους μηχανημάτων. Ο ένας τύπος  διαθέτει δύο κυλίνδρους και ένα μηχανισμό αναρρόφησης.Κατά την ώρα λειτουργίας του ο ειδικός μηχανισμός αναρροφά το δέρμα και τον λιπώδη ιστό και ταυτόχρονα οι δύο κύλινδροι κάνουν μασάζ.Με το μασάζ αυτό διασπάται το τοπικό πάχος,αυξάνεται η ροή της λέμφου και έτσι αποβάλλονται μέσω του λεμφικού συστήματος.Εάν το μηχάνημα διαθέτει και σύστημα φωτοθεραπείας ενισχύεται το αποτέλεσμα ώστε να εξαλειφθεί η όψη του " πορτοκαλιού" στην περίπτωση που έχουμε και κυτταρίτιδα με το τοπικό πάχος.Παράλληλα διεγείρει τους ινοβλάστες,παράγουν κολλαγόνο και έτσι το δέρμα στην περιοχή που "φεύγει" το λίπος και η κατακράτηση υγρών δέν χαλαρώνει,αντίθετα συσφίγγει!Το δέρμα γίνεται λείο,υγιές και σφιχτό!.Τέτοιο μηχάνημα είναι  το  LUMICEL TOUCH,της παγκοσμίου εταιρείας Silhouet-Tone,που συνδυάζει το ενδοδερμικό μασάζ με την φωτοθεραπεία.

     ΄Αλλο μηχάνημα ενδοδερμικού μασάζ με αναρρόφηση είναι το  SPM του Γερμανικού Οίκου WEYERGANS,που βασίζεται στις σύγχρονες ιατρικές και κοσμετολογικές έρευνες.Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί αυτό το υψηλής   τεχνολογίας μηχάνημα προσφέροντας πολλά θετικά αποτελέσματα στην καταπολέμιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.Λειτουργεί με την βοήθεια υποπίεσης(σε κενό αέρος)κανοντας μασάζ αντλιοαναρρόφησης υπό μορφή βεντούζας,διαλύει τα λιποκύτταρα των προβληματικών περιοχών(ψωμάκια,διπλοσάγωνο,ενωμένους μηρούς,κοιλιά κλπ)και αποβάλλονται μέσω του λεμφικού συστήματος.Το  SPM έχει τριπλό αποτέλεσμα:1)Αυξάνει την καύση των λιποκυττάρων,δημιουργείται τοπική υπεραιμία με αποτέλεσμα την διάσπαση των αποθεμάτων λίπους.2)Αυξάνει ο ενδοκυτταρικός μεταβολισμός με αποτέλεσμα την εξάλειψη του τοπικού λίπους και 3)Ενεργοποιείται η ροή της λέμφου και τα άχρηστα προιόντα του μεταβολισμού απομακρυνονται!

      Τα ίδια αποτελέσματα έχει και η χειρομάλαξη(μασάζ χειρός) η οποία πρέπει να γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο άτομο και όχι ερασιτέχνη,γιατί μπορεί να προκληθούν βλάβες από λάθος κινήσεις και χειρισμούς.

       Αποτελέσματα έχουμε και από την πρώτη συνεδρία.Είναι γνωστό ότι κάνοντας μιά δίαιτα χάνουμε κιλά από όλο το σώμα,αλλα το τοπικό πάχος παραμένει,εξ αιτίας ορμονικών ή κληρονομικών παραγόντων.Με τις παραπάνω μεθόδους χάνουμε πόντους από τα  σημεία με το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα,δίνοντας στο σώμα ένα αρμονικό σχήμα.