Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ!


      Με την πάροδο του χρόνου,τα πολύτιμα συστατικά που διατηρούν το δέρμα μας νεανικό και σφριγηλό μειώνονται με αποτέλεσμα την χαλάρωση,την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων,την αφυδάτωση,την θαμπή όψη και την απώλεια ελαστικότητας.Σ αυτά παίζουν ρόλο και η κακή υγεία του ατόμου,η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία,οι ορμονικές αλλαγές,η ελλειπής σε θρεπτικά συστατικά διατροφή,η λήψη φαρμάκων,η αϋπνία καθώς το ποτό και το κάπνισμα.
        Σήμερα,με την βοήθεια της Κοσμετολογίας και της Τεχνολογίας,υπάρχουν τεχνικές διατήρησης της νεανικότητας του δέρματος και ενίσχυσης της ποιότητάς του! Μία εξ αυτών είναι η  ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.
      
      Η μεσοθεραπεία είναι μιά τεχνική χορήγησης στο βάθος του δέρματος διάφορων ουσιών, όπως βιταμίνες,αμινοξέα,υαλουρονικό οξύ,πεπτίδια,νανοσφαιρίδια,αυξητικοί παράγοντες κλπ.,απαραίτητες για την ανάπλαση,ανανέωση,σύσφιξη και βαθιά ενυδάτωση δέρματος.Είναι μιά σύγχρονη μέθοδος στην Αισθητική.Γίνεται σε όλο το πρόσωπο,λαιμό και ντεκολτέ με την χρήση ενός ρόλερ με μικροσκοπικές ατσάλινες βελόνες(skin needling-dermaroler),ανοίγει οπές κάποιου βάθους στο δέρμα,μέσω των οποίων εισχωρούν οι δραστικές ουσίες για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.Συνδυάζεται με ραδιοσυχνότητες ή ηλεκτροδιείσδυση.Εφαρμόζεται και σε νέα άτομα με αφυδατωμένα δέρματα και θαμπή όψη .Το δέρμα αποκτά ξανά την σφριγηλότητά του και νεανικότητά του,ενισχύεται  και διεγείρεται παράλληλα η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.Εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και το καλοκαίρι.Είναι μιά ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία,λόγω του ότι τα ενεργά της συστατικά φθάνουν μέχρι τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος,πράγμα που δέν συμβαίνει με οποιαδήποτε κρέμα έστω και την πιό δραστική της αγοράς!Ανάλογα με την ηλικία,την κατάσταση  και τις ανάγκες του δέρματος τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από την 2η ή 3η θεραπεία.
          Οι δράσεις της μεσοθεραπείας είναι:
  • Βαθιά ενυδάτωση
  • Αντιγήρανση με μείωση των ρυτίδων
  • Πρόληψη εμφάνισης νέων ρυτίδων
  • Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών
  • Φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα
  • Συσφικτική δράση με ορατά αποτελέσματα.
Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.