Τρίτη 8 Απριλίου 2014

SPM ® DIGITAL συσκευή ενδοδερμίας, για θεραπείες σώματος, προσώπου, στήθους, γλουτών και τριχωτού κεφαλής!

Στη Ρόδο στο Katerina day Spa,Μεγ.Κων/νου 30 τηλ.22410-31016 !!!
 
SPM® DIGITAL απο την WEYERGANS FUTURE HEALTH

Υψηλής τεχνολογίας συσκευή ενδοδερμίας, για θεραπείες σώματος, προσώπου, στήθους, γλουτών και τριχωτού κεφαλής!


Το μασάζ αντλιοαναρρόφησης ή Suction Pump Massage, αναβιώνει τη παραδοσιακή μέθοδο της βεντούζας σε σύγχρονη μορφή. Η μέθοδος της αναρρόφησης εκσυγχρονίστηκε ιδιαίτερα απο τον Οίκο WEYERGANS HIGH CARE, ο οποίος βασιζόμενος στις σύγχρονες ιατρικές και κοσμετολογικές έρευνες, συνέδεσε αυτή τη μέθοδο με το μασάζ. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί αυτό το υψηλής τεχνολογίας μηχάνημα, προσφέροντας πολύπλευρα θετικά αποτελέσματα :

- Κινητοποιεί έντονα τη λεμφική κυκλοφορία
- Επιταχύνει τη καύση των λιποκυττάρων και έτσι . .
- Ο συνδετικός ιστός ισχυροποιείται με τη δράση ειδικών ενζύμων.

Εξαιτίας αυτών των αποτελεσμάτων, το SPM Digital εφαρμόζεται εξαιρετικά σε όλες τις θεραπείες της D.C.T. (Διαφοροποιημένης Θεραπείας Κυτταρίτιδας) της WEYERGANS HIGH CARE.

Φυσικά, η συγκεκριμένη τεχνολογία (Suction Pump Massage), εξαιτίας της ιδιαίτερης και μοναδικής της τεχνολογίας, μπορεί να εφαρμοστεί άριστα σε όλες τις θεραπείες ενός Κέντρου Αισθητικής ή Medi Spa (σώμα, πρόσωπο, στήθος, γλουτούς, τριχωτό κεφαλής).

Με τις μικρές κεφαλές αναρρόφησης μπορείτε να συσφίξετε τους ανώτερους ιστούς των βραχιόνων στη στιγμή. . . επιπλέον λειαίνει αισθητά το δέρμα του προσώπου. . . εξαφανίζει ακόμη και τις απαιτητικές ραγάδες της εγκυμοσύνης.

Αυτό που το κάνει να είναι ενδιαφέρον και ελκυστικό απο τις περισσότερες γυναίκες είναι: o ήπιος τρόπος μασάζ αντλιοαναρρόφησης που πραγματοποιεί, σε σύγκριση με τον αναμενόμενο και το γεγονός ότι μπορεί επίσης να διαλύει τα λιποκύτταρα των προβληματικών περιοχών (διπλοσάγονο, μηρούς, βραχίονες, κ.α.)!

Τρόπος λειτουργίας της τεχνολογίας Suction Pump Massage : αναρροφώντας, το δέρμα βυθίζεται μέσα στις γυάλινες κεφαλές. Τα διογκωμένα λιποκύτταρα τεντώνονται τόσο πολύ, που τα κυτταρικά τους τοιχώματα λεπτύνονται περισσότερο και έτσι επιτρέπουν να εισχωρήσει περισσότερο οξυγόνο. Αυτό συντελεί στη καύση του λίπους και έτσι οι άχρηστες ουσίες του οργανισμού (waste products) απομακρύνονται μέσω του λεμφικού συστήματος.


Η τεχνολογία Suction Pump Massage(αλλιώς και ενδοδερμία), πραγματοποιείται αποκλειστικά απο εξειδικευμένα Κέντρα Αισθητικής, Κλινικές, Medi Spa και Πλαστικούς Χειρουργούς, σε πάνω απο 45 χώρες σε όλο τον κόσμο!



WEYERGANS FUTURE HEALTH

the medical wellness company