Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΣ!


          Η καλή κατάσταση του δέρματός μας,παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία και ευεξία μας.
         Το νεανικό,σφριγηλό και λαμπερό δέρμα είναι απαίτηση της σύγχρονης γυναίκας.Με την πάροδο του χρόνου η χαλάρωση του δέρματος,η απώλεια λάμψης και τόνωσης,οι ρυτίδες και η αφυδάτωση είναι τα προβλήματα για τα οποία ευθύνεται η υπολειτουργία των δερματικών κυττάρων.• Στα 30 αρχίζουν να εμφανίζονται λεπτές ρυτίδες και σημάδια δυσχρωμίας ενώ το δέρμα αρχίζει να γίνεται «θαμπό».
• Στα 40 το δίκτυο κολλαγόνου και ελαστίνης που στηρίζει το δέρμα, αρχίζει να αποδομείται. Γραμμές και ρυτίδες γίνονται πιο εμφανείς, ενώ  το δέρμα αφυδατώνεται, γίνεται πιο ξηρό. Η ροή του αίματος προς το δέρμα επιβραδύνεται και γίνεται πιο ωχρό.
• Στα 50 ελαττώνεται η νέα παραγωγή κυττάρων. Το δέρμα κρατά λιγότερο νερό, με αποτέλεσμα την δημιουργία ρυτίδων. Τα λιποκύτταρα που βρίσκονται κάτω από το δέρμα συρρικνώνονται και η περίσσια του δέρματος αρχίζει να «κρεμάει».

       Ο συνδυασμός μεσοθεραπείας και ραδιοσυχνοτήτων  αλλά και φωτοθεραπείας(φωτοανάπλασης)είναι ένα ισχυρό μέσο όχι μόνο πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης της γήρανσης του δέρματος!
         Τα τελευταία χρόνια  η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων RF έχει σημαντική θέση στον τομέα της Αισθητικής τέχνης για την ανανέωση του δέρματος του προσώπου,λαιμού και ντεκολτέ,λόγω της μεταφοράς θερμικής ενέργειας στο βάθος του δέρματος.Η ανώδυνη αύξηση της θερμοκρασίας  προκαλεί τις αναπλαστικές λειτουργίες των  κυττάρων αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.Σήμερα οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν ένα  σημαντικό όπλο για την αντιγήρανση,την σύσφιξη και την ανανέωση του δέρματος!Από την πρώτη συνεδρία έχουμε ορατά αποτελέσματα.
       Η Μεσοθεραπεία,άλλη μιά σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης ανανεώνει το δέρμα σε βάθος καθ΄όσον  βιταμίνες,ιχνοστοιχεία,αμινοξέα και αυξητικοί παράγοντες διεισδύουν στο βάθος του δέρματος με τις διάφορες τεχνικές όπως Fraxpeel,Dermaroller,μικροενέσεις και έτσι έχουμε αποτελέσματα για την επιθυμητή σύσφιξη δέρματος,βαθιά ενυδάτωση και ανάπλαση.
     Η μέθοδος της φωτοανάπλασης του δέρματος με το ΙΡL -παλμικό φώς αναδομεί την σύσταση της επιδερμίδας,διεγείρει τους ινοβλάστες ώστε να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη.Το δέρμα αποκτά τόνο,ελαστικότητα,λάμψη και σφριγηλότητα.
      Τα χημικά πήλιγκς με οξέα φρούτων-ΑΗΑ και τριχλωρικό οξύ-ΤCΑ είναι μιά μέθοδος για την ανανέωση δέρματος,την εξάλειψη των δυσχρωμιών και λεπτών γραμμών.Απολεπίζουν ελαφρά το δέρμα,αφαιρώντας σταδιακά την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος,βελτιώνοντας την όψη και υφή του δέρματος.
     Μήν αφήνετε λοιπόν τον χρόνο να αφήνει τα σημάδια του στο δέρμα σας.Επισκεφθείτε την αισθητικό σας  και ξεκινήστε το προγραμμα,σύμφωνα με τις ανάγκες σας,για να ανανεώσετε το δέρμα σας!