Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΔΙΑΩΞΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!


        ΄Εμειναν λίγοι μήνες για να ξεκινήσετε τα θαλάσσια μπάνια!΄Ομως βλέπετε την κυτταρίτιδα στο σώμα σας και αναρωτιέσθε πώς θα βγείτε στην παραλία. Με  μασάζ θα διώξετε την  κυτταρίτιδα και θα απαλλαγείται από την αντιαισθητική όψη του πορτοκαλιού που έχει το δέρμα με κυταρίτιδα.Η εμφάνιση της κυταρίτιδας δέν εξαρτάται από το βάρος του σώματος γιαυτό βλέπετε και αδύνατα σώματα να έχουν αυτό το αντιαισθητικό φαινόμενο.
     Οι λόγοι εμφάνισής της είναι πολλοί όπως ορμονικοί(εφηβεία,εγκυμοσύνη,διαταραχές εμμήνου ρύσεως,πολυκυστικές ωοθήκες,κλιμακτήριος,εμμηνόπαυση),καθιστική ζωή,κακή διατροφή,αλκοόλ,κάπνισμα αλλά και το άγχος της σημερινής ζωής!
      Ο χρόνος για την καταπολέμιση της κυτταρίτιδας εξαρτάται από την ηλικία του ατόμου και το στάδιο της .Πιό εύκολα αντιμετωπίζεται στα νεαρά άτομα και στο αρχικό στάδιο παρά στις μεγαλύτερες ηλικίες και στα προχωρημένα  στάδια.
     Η αντιμετώπισή της γίνεται κυρίως με  λεμφικό μασάζ και ειδικό λάδι αιθερίων ελαίων.Το λεμφικό μασάζ με τους ειδικούς χειρισμούς και μαλάξεις ομαλοποιεί την ροή της λέμφου,αποτοξινώνει το δέρμα και τους ιστούς,βοηθώντας να αποβληθούν οι τοξίνες και τα κατακρατημένα άχρηστα υγρά.
       Το ενδοδερμικό μασάζ είναι μιά πρωτοποριακή μέθοδος αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους για όλες τις ηλικίες και όλα τα στάδια της.Είναι μια μέθοδος περιστρεφόμενων κυλίνδρων για λιπογλυπτική,διάλυση και αποβολή των τοξινών με παράλληλη διέγερση των ινοβλαστών για παραγωγή κολλαγόνου-ελαστίνης με αποτέλεσμα την σύσφιξη και ελαστικότητα του δέρματος.
      Οι συνεδρίες πρέπει να γίνονται 2-3 φορές την εβδομάδα για 2 μήνες περίπου ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.΄Οσο και να βιάζεται κανείς να απαλλαγεί από την κυτταρίτιδα δέν πρέπει να κάνει περισσότερες από 3 συνεδρίες την εβδομάδα για να προλαβαίνει το σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες ,ειδάλως υπάρχει κίνδυνος να μπλοκάρουν τα λεμφαγγεία και να έχουμε αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο.Οι καθημερινές συνεδρίες κουράζουν το σώμα.Το ίδιο ισχύει και για τα μηχανήματα κλπ.μέσα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας.
     Η πόση 2 λίτρων περίπου νερού την ημέρα βοηθά στην αποβολή των τοξινών και είναι απαραίτητη,όπως είναι και η καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας εάν υπάρχει, διότι δυσχεραίνει  την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.Συνίσταται η κατανάλωση λαχανικών και φρούτων(σαλάτες ωμές,χόρτα,ακτινίδια,πορτοκάλια κλπ.) και η μειωμένη πρόσληψη αλατιού και ζάχαρης.
      Ξεκινήστε λοιπόν από αύριο μιά αγωγή για να απαλλαγείται απ΄αυτήν μέχρι να βγείτε στην παραλία!