Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!             Σεπτέμβριος!! Μπήκαμε στο φθινόπωρο,οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν.Περάσατε ένα καλοκαίρι μένοντας πολύ ώρα στην παραλία με  ήλιο , ζέστη και έντονη εφίδρωση.Αποτέλεσμα είναι το δέρμα,ειδικά του προσώπου σας και του ντεκολτέ να είναι αφυδατωμένο.Ο ήλιος άφησε τα σημάδια του,τις πανάδες και τις μελαγχρωματικές κηλίδες!Η χαλάρωση γίνεται πιό έντονη,οι λεπτές ρυτίδες εμφανίζονται,οι ήδη υπάρχουσες βαθαίνουν,όλα αυτά είναι σημάδια φωτογήρανσης.
     Το δέρμα "διψά" για περιποίηση και φροντίδα!
       
      Η περιποίηση ξεκινά από την αισθητικό μας με έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου,΄ωστε τα νεκρά κύτταρα να απομακρυνθούν  για να μπορέσει το δέρμα να αναπνέει ελεύθερα και να ενυδατώνεται σε βάθος.Διαφορετικά τα νεκρά κύτταρα σχηματίζουν ένα φραγμό στην επιδερμίδα εμποδίζοντας τα ενυδατικά και αντιγηραντικά στοιχεία να εισχωρήσουν στο βάθος.

      Το πήλιγκ(απολέπιση)είναι απαραίτητο για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και την ανανέωση του δέρματος.Υπάρχουν πολλών ειδών πήλιγκ,ενζυμικό για ευαίσθητα δέρματα και ήπια απολέπιση,μηχανικό με κόκκους για λιπαρά και προβληματικά δέρματα,με οξέα ΑΗΑ ,ΒΗΑ για πιό βαθύ πήλιγκ και δέρματα με σπυράκια , πανάδες κ.ά.Η αισθητικός σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος θα επιλέξει αυτό που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας,διαφορετικά μπορεί να επέλθει ζημιά στο δέρμα.

       Η Λεύκανση είναι μια απαραίτητη θεραπεία για τις πανάδες  και τα αλλα σημάδια του ήλιου! Γίνεται στην αισθητικό με επαγγελματικά προιόντα σε συνδυασμό με ενδοδερμικό μασάζ.Με την θεραπεία αυτή απομακρύνονται οι δυσχρωμίες,καθαρίζει το δέρμα,αποκτά ομοιόμορφο χρώμα,λάμψη και φρεσκάδα!

    Η βαθιά  Ενυδάτωση είναι απαραίτητη τώρα από κάθε άλλη εποχή που το δέρμα έχει εκτεθεί υπερβολικά στον ήλιο,στις ελεύθερες ρίζες,στην υπερβολική ζέστη με συνέπεια την έντονη εφίδρωση και τον ερεθισμό των ευαίσθητων δερμάτων.Η αντιηλιακή προστασία του δέρματος ήταν ελλειπής κατά την διάρκεια του καλοκαιριού γιατί λίγοι είναι εκείνοι που ανανέωναν την αντιηλιακή κρέμα κάθε 2 ώρες!
      Η ενυδάτωση και ανανέωση  του δέρματος γίνεται με διάφορους τρόπους:

     1)  Μεσοθεραπεία: Η μεσοθεραπεία είναι μιά μέθοδος όπου με την χρήση ειδικού μηχανήματος εισχωρούν στο δέρμα ειδικοί ορροί με αναπλαστικές ιδιότητες,βιταμίνες ,υαλουρονικό οξύ κλπ.

      2) Μασάζ :Το μασάζ στο δέρμα του προσώπου,λαιμού και ντεκολτέ είναι απαραίτητο γιατί και το δέρμα συσφίγγει και τους μύς που συγκρατούν το δέρμα.Με το μασάζ αυξάνεται η αιματική και λεμφική κυκλοφορία στις περιοχές όπου εφαρμόζεται.Αποτέλεσμα η άμεση και βαθιά απορρόφιση των ενυδατικών και θρεπτικών συστατικών,απαραίτητων για την ανανέωση της επιδερμίδας!

     3)Ενδοδερμικό μασάζ:Είναι μια μέθοδος Μασάζ υπό μορφήν βεντούζας.Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος,καταπολεμά τις ρυτίδες,λειαίνει την επιδερμίδα,αυξάνεται ο ενδοκυτταρικός μεταβολισμός και η δραστηριότητα των ενζύμων στους ινοβλάστες.Τούτο έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση και ανανέωση του συνδετικού ιστού και την φυσική πυκνότητα(πάχυνση της πολύ λεπτής επιδερμίδας)

       Φωτοανάπλαση:Προκαλεί διέγερση των κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.Αναγεννά την επιδερμίδα,ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση και αναζωογονεί το δέρμα.

       Ραδιοσυχνότητες RF: Οι ραδιοσυχνότητες είναι μηχάνημα νέας τεχνολογίας που ζεσταίνοντας το δέρμα σε βάθος  διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την έντονη σύσφιξη δέρματος καi ιστών.