Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019




 ACCURETT Μιά νέα τεχνολογία για την αφαίρεση δερματικών βλαβών!


     Το Accurett είναι μιά προηγμένη μέθοδος κρυοθεραπείας για την γρήγορη,αποτελεσματική και ασφαλή αφαίρεση των δερματικών βλαβών και ατελειών του δέρματος!
    Ιδανική θεραπεία για Κηλίδες γήρανσης,Μελαγχρώσεις,Ηλιακές κηλίδες και Θηλώματα,τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.
   Είναι γρήγορη,ανώδυνη,αναίμακτη και μή επεμβατική μέθοδος,διαρκεί λίγα λεπτά.Δέν ενέχει κίνδυνο μολύνσεων και με την παροχή του κρύου έχει αναλγητική(χωρίς πόνο) δράση. Είναι μιά ασφαλής διαδικασία με θεαματικά
αποτελέσματα με την πρώτη εφαρμογή!
   Η κρυοθεραπεία είναι η αναφορά για τη θεραπεία των ατελειών του δέρματος.Προκαλεί εξάχνωση του νερού μέσα στα κύτταρα του δέρματος καθώς και γύρω από αυτά.Έτσι με την Κρυοθεραπεία καταστρέφονται τα κύτταρα με τις βλάβες και παράλληλα προωθεί την διαδικασία επούλωσης και αναγέννησης του δέρματος.
    Δεν απαιτείται ειδική προετοιμασία. Η θεραπεία εφαρμόζεται για 2 έως 5 δευτερόλεπτα σε κάθε σημείο. Σε μεγαλύτερες περιοχές χρησιμοποιείται κυκλική ή διασταυρούμενη κίνηση.Αμέσως μετά την εφαρμογή το δέρμα μπορεί να παραμείνει ερυθρό για τις επόμενες ημέρες και είναι απαραίτητη η χρήση αντιηλιακής κρέμας και η αποφυγή έκθεσης στον ήλιο.
     Μετά τη θεραπεία, την κοκκοποίηση και το σχηματισμό νέου δέρματος μετά από 10-15 ημέρες, η  βλάβη θα πέσει και θα γίνει φανερός ο νέος δερματικός ιστός.Το Accurett είναι μια λαμπρή συσκευή. Είναι πρακτικό, καινοτόμο και τόσο εύκολο και ασφαλές στη χρήση.
     Έτσι αντιμετωπίζονται γρήγορα και αποτελεσματικά οι διαταραχές της χρώσης του δέρματος με ακρίβεια,χωρίς πόνο και κίνδυνο μολύνσεων.


  Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός,πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης,υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας  katerinadayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30,τηλ.22410-31016 και 29504
www.katerinadayspa.gr