Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019


Νέα Ανώδυνη τεχνολογία HI FU ULTHERA DeepSEE για ανόρθωση και σύσφιξη προσώπου+λαιμού+ντεκολτέ!

   Καθώς γερνάμε το κολλαγόνο και η ελαστίνη του δέρματος μειώνονται,το δέρμα από την βαρύτητα χαλαρώνει, πέφτει και δημιουργούνται ρυτίδες,λεπτές γραμμές,διπλοσάγωνο,πεσμένα βλέφαρα, μάγουλα κλπ.
  Το HIFU ULTHERA (High Intensity Focused Ultrasound) Εστιασμένος Yπέρηχος Yψηλής 'Eντασης είναι η Νέα τεχνολογία Σύσφιξης Προσώπου,λαιμού και ντεκολτέ.Είναι μια συγκεκριμένη τεχνολογία και δέν είναι ίδια με τις άλλλες μορφές υπερήχων.Σε αντίθεση με το χειρουργικό Λίφτιγκ η τεχνολογία HIFU είναι μιά ΜΗ επεμβατική,ανώδυνη διαδικασία που στοχεύει όχι μόνο τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος αλλά και τον υποδόριο ιστό κάτω από το δέρμα το γνωστό μας SMAS(Βαθύτερα στρώματα συνδετικού ιστού και μυικών στοιβάδων),προκαλώντας θερμική συρρίκνωση με αποτέλεσμα την σύσφιξη!Εισχωρεί πιό βαθιά από το Λέιζερ και τις ραδιοσυχνότητες RF. Η επιφάνεια του δέρματος παραμένει άθικτη.Είναι εγκεκριμένη από τον FDA της Αμερικής.


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
Η τεχνολογία HIFU είναι ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος.Αυξάνει την θερμοκρασία στην υπο θεραπεία περιοχή προκαλώντας μιά ελεγχόμενη θερμοπηξία που αναγκάζει τον οργανισμό σε αύξηση παραγωγής κολλαγόνου-ελαστίνης!Παραδίδει απευθείας θερμική ενέργεια στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό για να τονώσει και να ανανεώσει το κολλαγόνο του δέρματος.
Επειδή η τεχνολογία υπερήχων λειτουργεί πραγματικά από μέσα-έξω, τα αποτελέσματα φαίνονται σταδιακά με την πάροδο 2-3 μηνών, και μέχρι και 6 μήνες μετά τη θεραπεία. Επιτυγχάνει κυριολεκτικά τα αποτελέσματα ενός χειρουργικού λίφτινγκ χωρίς χειρουργική επέμβαση ή ενέσεις αλλά και χωρίς αποθεραπεία!
ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ

Αυτή η τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο και συγκεκριμένα γύρω από τα μάτια,στο πόδι της χήνας,στα πεσμένα μάγουλα και σαγόνι,στις ρυτίδες γύρω από το στόμα,στο λαιμό(γραμμές,προγούλι και λαιμό γαλοπούλας),στο ντεκολτέ αλλά και στο σώμα,στο εσωτερικό των μηρών,στα χέρια και στην κοιλιά!
Εφαρμόζεται και σε παχουλές περιοχές του προσώπου(μάγουλα,προγούλι)για να κάψει λίγο από τα αποθέματα λίπους και να συσφίξει τις περιοχές αυτές.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Η θεραπεία διαρκεί από 30 λεπτά/ώρας μέχρι 60 λεπτά,ανάλογα με τις υπο θεραπεία περιοχές! Κατά την διαδικασία του HIFU η πελάτισσα-της αισθάνεται μία ηπια ζέστη καθώς η ενέργεια των υπερήχων διαχέεται στα βαθύτατα στρώματα του δέρματος και στον υποδόριο ιστό.Μετά την θεραπεία μπορεί να υπάρχει μιά ελαφριά,ήπια ερυθρότητα η οποία περνά σε λίγες ώρες.Μπορεί ακόμα να αισθάνεται ένα "μυρμήγκιασμα" ή μια ευαισθησία στην αφή.Είναι παροδικές..Δέν χρειάζεται αποθεραπεία και το άτομο επιστρέφει στις καθημερινές του δραστηριότητες.

ΗΛΙΚΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Εφαρμόζεται από την ηλικία των 30 ετών(ήπια χαλάρωση)για να καθυστερήσει την διαδικασία γήρανσης.Η ηλικία από 40 εως 50 είναι αυτή που έχει μεγαλύτερη ανάγκη την θεραπεία αυτή!

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ
H θεραπεία γίνεται μιά φορά τον μήνα και η επανάληψη εξαρτάται από την κατάσταση του δέρματος και την ηλικία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σύσφιξη και Ανόρθωση Προσώπου,λαιμού και ντεκολτέ χωρίς χειρουργική επέμβαση,σταδιακά από μέσα προς τα έξω,μετά πάροδο 2-3 μηνών και μέχρι 6 μήνες μετά την θεραπεία!Τα μάτια θα φαίνονται πιό ανοικτά,τα φρύδια ανορθωμένα,μείωση των ρυτίδων, λεπτών γραμμών και ανοικτών πόρων και αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος!Επιβραδύνει την γήρανση του δέρματος!

Επιτυγχάνει τα αποτελέσματα ενός λίφτινγκ και θεωρείται η καλύτερη εναλλακτική λύση στην επεμβατική χειρουργική επέμβαση ή ενέσεις.
ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Δέν γίνεται θεραπεία σε δερματικές πληγές,όταν υπάρχει βηματοδότης,σε κατάσταση εγκυμοσύνης ή γαλουχίας ,σε νόσους του κολλαγόνου και όταν λαμβάνονται αντιπηκτικά.Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός,πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης,υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας  katerinadayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30,τηλ.22410-31016. www.katerinadayspa.gr