Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΣΤΑΦΥΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ!





        Είμαστε στα μέσα του Σεπτέμβρη,την εποχή των σταφυλιών που παράγει πολλά το νησί μας,η Ρόδος μας,γιαυτό και έχουμε αρκετές εταιρείες παραγωγής  ντόπιων κρασιών και μούστου.
       Το σταφύλι είναι η οφελιμότερη τροφή του ανθρώπου και πολύ δίκαια λέγεται βασιλιάς των φρούτων,γιατί είναι η πιο πλούσια σε βιταμίνες Κ,C,Β1,Β6,Α,σίδηρο κ οργανικά άλατα που χρειάζεται το σώμα από κάθε άλλο είδος τροφής.΄Εχει την μαγική ιδιότητα να αναγεννά ιστό!Δρά κατά της γήρανσης του δέρματος,αυξάνοντας την ελαστικότητα,τρέφοντας και ενυδατώνοντας τα κύτταρα.
      Τα σταφύλια έχουν χαρακτηριστεί ώς φρούτα της απόλαυσης,της μακροζωϊας και της αποτοξίνωσης.Με κίτρινες,ροζ,κόκκινες,μαύρες ή πράσινες ρώγες χαρίζουν ακόμα και στους πιό απαιτητικούς ουρανίσκους μοναδική γεύση,ενώ παράλληλα προστατεύουν την υγεία μας.Περιέχουν πολλές βιταμίνες και κάλιο,είναι πλούσια σε πολυφαινόλες,ουσίες με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση εμποδίζοντας την δημιουργία των ελευθέρων ριζών.Καταπολεμούν την κατακράτηση υγρών αυξάνοντας την διούρηση και αποβάλλοντας τις τοξίνες.Βοηθούν στην ανανέωση των κυττάρων προσώπου και σώματος. H επιδερμίδα αντιδρά πολύ θετικά στα ευεργετικά συστατικά του σταφυλιού, όπως τα μεταλλικά άλατα και τα ιχνοστοιχεία, τα οποία βοηθούν στην αποτοξίνωση του δέρματος. Oι πολυφαινόλες προστατεύουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη των ιστών, που είναι βασικά δομικά στοιχεία της επιδερμίδας, προσφέροντάς της σύσφιγξη και λάμψη.
      ' Εχουμε  εσωτερική σταφυλοθεραπεία και εξωτερική.Η εσωτερική είναι η συστηματική βρώση των σταφυλιών καθημερινά όλων των ποικιλιών.΄Εχει άριστα αποτελέσματα στα αρθριτικά,στους ρευματισμούς,στην φλεβίτιδα,στο άσθμα,στην βρογχίτιδα,στην δυσκοιλιότητα  κλπ.Το δέρμα  ανανεώνεται  και αποκτά λάμψη και ζωντάνια!Το αίμα πλουτίζεται σε αλκαλικότητα που είναι η βάση της ανοσίας.Ο χυμός των σταφυλιών είναι το αποτελεσματικότερο διαλυτικό των κρυστάλων και αλάτων του σώματος.
      Η εξωτερική σταφυλοθεραπεία αφορά το δέρμα προσώπου και σώματος η οποία το θρέφει,το ενυδατώνει και το αναζωογονεί με τα πολύτιμα συστατικά της.Το σταφύλι στις θεραπείες ομορφιάς σαν βασικό συστατικό σε κρέμες,ορρούς,μάσκες,έλαια κλπ.εφαρμόζοντάς το στο πρόσωπο ή στο σώμα χαρίζει υγεία και ομορφιά!Είναι μιά γνήσια φόρμουλα ενυδάτωσης,τροφής,βαθύ καθαρισμού και αντιγήρανσης.Τα κόκκινα σταφύλια έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε τανίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά που προστατεύουν τα λεπτά και ευαίσθητα δέρματα.Στα σταφύλια περιέχεται το ταρταρικό οξύ(α-υδροξύ)με αναπλαστικές(επανορθωτικές)και ενυδατικές ιδιότητες,βοηθώντας στην λείανση της επιδερμίδας.Επίσης περιέχονται πολυφαινόλες ,ουσίες για την πρόληψη της γήρανσης.Οι σπόροι των σταφυλιών περιέχουν οξέα πλούσια σε βασικές ουσίες και ιδιαίτερα λινολεικό οξύ με ενυδατική και θρεπτική δράση.
      Η σταφυλοθεραπεία δέρματος στην Αισθητικό, είναι μιά μέθοδος αποτοξίνωσης του δέρματος  με ισχυρή ενυδατική και αντιγηραντική δράση,διαρκεί δε περίπου 1 ώρα.Η μάσκα με σταφύλι που περιλαμβάνεται σ΄αυτήν την κούρα,προσδίδει λάμψη,φρεσκάδα και αναζωογόνηση δέρματος!
   Επωφεληθείτε λοιπόν από τις πολύτιμες ουσίες των σταφυλιών και απολαύστε μια σταφυλοθεραπεία προσώπου ή σώματος στην αισθητικό σας!