Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Πείτε " αντίο" στην κυτταρίτιδα με ενδοδερμικό μασάζ!

 Η λύση για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας είναι το μασάζ ενδερμολογίας! Είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας , σε όποιο μέρος του σώματος και αν ευρίσκεται! Είναι μια μέθοδος ΜΗ επεμβατική, χωρίς παρενέργειες.Επιτυγχάνει εκεί όπου η δίαιτα και η άσκηση αποτυγχάνουν!
      Είναι αποτελεσματικό  για γυναίκες και για άνδρες.
     Το μασάζ ενδερμολογίας γίνεται με δύο τύπους μηχανημάτων to LUMICEL Touch  και το SPM  η δε διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από το πρόβλημα του κάθε ατόμου και την ηλικία του.
Ο 1ος τύπος διαθέτει δύο κυλίνδρους και ένα μηχανισμό παλμικής αναρρόφησης. Κατά την ώρα λειτουργίας του ο ειδικός μηχανισμός αναρροφά το δέρμα και τον λιπώδη ιστό,αποδιοργανώνονται οι λιποκυψέλλες και ταυτόχρονα οι δύο κύλινδροι κάνουν μασάζ παλμικής αναρρόφησης που λειαίνει την "φλούδα πορτοκαλιου". Με το μασάζ αυτό που συνδυάζεται με φωτοθεραπεία του ιδίου μηχανήματος(υπέρυθρο φώς)διασπάται το τοπικό πάχος, αυξάνεται η ροή της λέμφου και έτσι τα απορρίματα της καύσης του μεταβολισμού συλλέγονται και αποβάλλονται μέσω του λεμφικού συστήματος.Οι ινοβλάστες διεγείρονται με το ενδοδερμικό μασάζ,ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης , το δέρμα συσφίγγεται και δέν χαλαρώνει από το άδειασμα της κυτταρίτιδος ,αντίθετα γίνεται λείο,υγιές και σφικτό!
     
.
      Ο 2ος τύπος μηχάνηματος ενδοδερμικού μασάζ με αναρρόφηση είναι το SPM του Γερμανικού Οίκου WEYERGANS, που βασίζεται στις σύγχρονες ιατρικές και κοσμετολογικές έρευνες. Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί αυτό το υψηλής τεχνολογίας μηχάνημα προσφέροντας πολλά θετικά αποτελέσματα στην καταπολέμιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.
Λειτουργεί με την βοήθεια υποπίεσης (σε κενό αέρος) κάνοντας μασάζ αντλιοαναρρόφησης υπό μορφή βεντούζας, διαλύει τα λιποκύτταρα των προβληματικών περιοχών (ψωμάκια, διπλοσάγονο  ενωμένους μηρούς, κοιλιά κλπ) και αποβάλλονται μέσω του λεμφικού συστήματος.
Το SPM έχει τριπλό αποτέλεσμα:
1)Αυξάνει την καύση των λιποκυττάρων, δημιουργείται τοπική υπεραιμία με αποτέλεσμα την διάσπαση των αποθεμάτων λίπους.
2) Αυξάνει ο ενδοκυτταρικός μεταβολισμός με αποτέλεσμα την εξάλειψη του τοπικού λίπους και
3) Ενεργοποιείται η ροή της λέμφου και τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού απομακρύνονται!

      Γενικά το ενδοδερμικό μασάζ ενδείκνυται πέραν της καταπολέμησης της κυτταρίτιδας,για την καλή κυκλοφορία του λεμφικού συστήματος,τους πόνους και πιασίματα στην πλάτη,για την χαλάρωση και ευεξία των μυών,για τις ραγάδες του σώματος,για τα προβλήματα μεταβολισμού και αποτοξίνωσης του οργανισμού καθώς και για την σύσφιξη του δέρματος.


     Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός,πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης,μέλος Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης,Πρόεδρος Συλλόγου Πτυχ.Αισθητικών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΕΠΑΔΩΚΥ),Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Πτυχ.Αισθητικών Ελλάδας(ΟΣΕΔΑΕ),Αντιπρόεδρος Ο.Ε.Β.Ε. Δωδεκανήσου,υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας  katerinadayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30,τηλ.22410-31016.