Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Το LIPO LASER καταστρέφει τα λιποκύτταρα!

Το  Lipo Laser ειναι μιά νέα τεχνολογία ,εναλλακτική της χειρουργικής λιποαναρρόφησης,χωρίς παρενέργειες,που στοχεύει στην μείωση του λίπους και της κυτταρίτιδας κάτω από το δέρμα και τους ιστούς σε διάφορα μέρη του σώματος όπου υπάρχει ανεπιθύμητο λίπος και κυτταρίτιδα και δέν μπορούν να αντιμετωπισθούν μόνο με διατροφή και άσκηση.Γίνεται σε άνδρες και γυναίκες.
      Αυτή η τεχνολογία είναι εγκεκριμένη από τον οργανισμό Υγείας FDA  και δεν έχει  παρενέργειες.Μέσω κλινικών μελετών έχει αποδειχθεί ότι το λέιζερ χαμηλής ενέργειας  διεγείρει το λιπώδες κύτταρο με αποτέλεσμα να γαλακτωματοποιεί (υγροποιεί) το λίπος και τις τοξίνες. Στη συνέχεια, το υγροποιημένο λίπος αποβάλλεται μέσω του λεμφικού συστήματος και της απέκρισης. Τα λιπώδη κύτταρα στη συνέχεια "συρρικνώνονται" σημαντικά καταλήγοντας σε απώλεια πόντων και αφαίρεση της κυτταρίτιδας.
       Είναι μια ασφαλής ,μή επεμβατική και αποτελεσματική θεραπεία  σε μια διαδικασία 30  λεπτών της ώρας.10 πλάκες(πάντς) εφαρμόζονται στο σώμα (κοιλιά,χέρια,πόδια,πλάτη κλπ.)  για 30 λεπτά και η μονοχρωματική δέσμη φωτός του soft laser χαμηλής ενέργειας δρά στον λιπώδη ιστό.Η θεραπεία είναι ανώδυνη,βελτιώνει τον μεταβολισμό,ενισχύει την κατανάλωση ενέργειας του σώματος,καταστρέφει τις κυτταρικές μεμβράνες των λιποκυττάρων και αποβάλλει το υπερβολικό λίπος από το σώμα διασπώντας τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα ,μεταβολίζονται ώστε να μπορέσουν να αποβληθούν από τον οργανισμό.Δέν επηρεάζει το δερμα,τα νεύρα ,τα αγγεία και τους υγιείς ιστούς. Το άτομο επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητές του. Με την πάροδο του χρόνου τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα  απομακρύνονται φυσιολογικά από το σώμα.Κατά την διάρκεια της θεραπείας μπορείτε  να χαλαρώσετε, να διαβάσετε ή να μην κάνετε απολύτως τίποτα. Μια ήπια  θερμότητα ειναι ή αίσθηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
        Η θεραπεία είναι  ιδιαίτερα κατάλληλη για άτομα με επίμονες προβληματικές περιοχές παρά την υγιεινή διατροφή και τον αθλητισμό. Ο αριθμός των λιποκυττάρων στο σώμα ενός ενήλικου ατόμου παραμένει συνήθως σταθερός και μετά το χάσιμο βάρους. Με το Lipo-Laser όμως τα λιπώδη κύτταρα καταστρέφονται και υποβαθμίζονται μόνιμα.
     Κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά και γίνεται περίπου 2 φορές την εβδομάδα!
           Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο ,φαίνονται αμέσως μετά τη θεραπεία και είναι μακροπρόθεσμα.


.
        Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός,πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης,υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας  katerinadayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30,τηλ.22410-29504 και 31016.
www.katerinadayspa.gr