Παρασκευή 26 Απριλίου 2013


ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΛΕΙΑ ΥΦΗ ΚΑΙ ΑΛΑΒΑΣΤΡΙΝΗ ΟΨΗ!






       ΄Ολες οι γυναίκες επιθυμούν να έχουν πρόσωπο με λεία και αλαβάστρινη όψη!
Πολλές όμως έχουν λιπαρό δέρμα με γυαλάδα,στίγματα,ανοικτούς πόρους και άλλες αφυδατωμένο,τραχύ δέρμα με λεπτές ρυτίδες και κοκκινίλες.Και η τέλεια επιδερμίδα χρειάζεται περιποίηση για να διατηρηθεί υγιής!
      Η όψη του προσώπου καθρεπτίζει και την ψυχική υγεία και την σωματική.
      Για να αποκτήσουμε αψεγάδιαστη και αλαβάστρινη επιδερμίδα χρειάζεται να διορθώσουμε τις δερματικές ατέλειες.Το κουρασμένο,αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα προσθέτει χρόνια στην εμφάνισή σας.Το να βάζουμε πολύ make up για να καλύψουμε τις δερματικές ατέλειες είναι μιά πρόχειρη και εύκολη λύση αλλά κακή.Αντίθετα το να αφιερώνουμε καθημερινά ελάχιστα λεπτά για την σωστή περιποίηση του προσώπου μας,θα μας χαρίσει όμορφο,καθαρό δέρμα και θα τονώσει το ηθικό μας.
   Το λιπαρό δέρμα χρειάζεται εξισορρόπιση της λιπαρότητος ώστε να ρυθμισθεί η έκκριση του σμίγματος,να κλείσουν οι πόροι και να εξαφανισθούν τα σπυράκια και η γυαλάδα.Η θεραπεία αυτή γίνεται στην αισθητικό με ενδοδερμικό μασάζ που αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος ανανεώνοντας την επιδερμίδα και τα κύτταρά της.Στο σπίτι καθαρίζουμε το δέρμα πρωί-βράδυ επιμελώς ώστε να απομακρύνεται το σμίγμα και τα νεκρά κύτταρα που φράσουν τους πόρους,δημιουργούν τα μαύρα στίγματα και οδηγούν στην δημιουργία της ακμής.
   Το ξηρό ή το αφυδατωμένο  δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση για να επανακτήσει την ελαστικότητά του και την λεία υφή του.Η βαθιά ενυδάτωση που γίνεται με την βοήθεια των ειδικών μηχανημάτων και καλλυντικών προιόντων,ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα και την απευαισθητοποιεί,διώχνοντας τις κοκκινίλες και την τραχιά υφή.
    Οι θεραπείες και τα καλλυντικά με βιταμίνη C,ένα ισχυρά αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό προιόν,βοηθούν στην αναδόμηση του δέρματος,καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου που διατηρεί το δέρμα ελαστικό.
     Το μασάζ προσώπου είναι πολύ χρήσιμο με ευεργετικά αποτελέσματα για λείο και αλαβάστρινο δέρμα.Με το μασάζ βελτιώνεται ο φυσικός τόνος της επιδερμίδας,διευκολύνεται η άδηλος αναπνοή,αναζωογονείται το δέρμα,διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου-ελαστίνης,λειαίνουν οι ουλές και ρυτίδες και οξυγονώνεται το δέρμα.
    Oi Μάσκες λάμψης με τα συστατικά που περιέχουν χαρίζουν στην επιδερμίδα λεία υφή,φωτεινότητα,λείανση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών,σύσφιξη και άμεση λάμψη.
    Οι Μάσκες Ματιών ανακουφίζουν από τα πρηξίματα,αποσυμφορίζουν τις σακούλες ματιών και αποχρωματίζουν τους μαύρους κύκλους.Οι ρυτίδες στο πλάι των ματιών,το γνωστό μας " πόδι της χήνας" ,λειαίνουν.Το πρόσωπο αποκτά αμέσως φρέσκια όψη και λαμπερή!
     Το να αποκτήσει κάποια την αλαβάστρινη,λαμπερή όψη στο δέρμα της χρειάζεται να διαθέσει λίγο από τον χρόνο της στο σπίτι αλλά και στην αισθητικό της για τα καλύτερα αποτελέσματα!
   

       Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός,πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης,μέλος Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης,πρόεδρος Συλλόγου Πτυχ.Αισθητικών Δωδεκανήσου(ΣΕΠΑΔΩ),Γεν.Γραμματέας Ομοσπονδίας Πτυχ.Αισθητικών Ελλάδας(ΟΣΕΔΑΕ),μέλος  Δ.Σ.Ομοσπονδίας Επαγ/τιών Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου,υπεύθυνη του κέντρου oμορφιάς και υγείας  katerinadayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30,τηλ.22410-31016.