Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ.ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ.

  Η θεραπεία αυτή είναι μιά ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου,λαιμού και ντεκολτέ για βαθιά ενυδάτωση,ανάπλαση δέρματος,καταπολέμηση της ξηρότητος, αποκατάσταση της συνοχής των ιστών της επιδερμίδας και γενικά μια αντιγηραντική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα.Συνδυάζει τα θαλάσσια δραστικά συστατικά με ισχυρές ιδιότητες ενεργοποίησης της κυτταρικής λειτουργίας.
          Αποτελείται από δραστικά συστατικά και τα αποτελέσματά της  γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.Τα συστατικά αυτά είναι:
  
      ΧΑΒΙΑΡΙ
Το χαβιάρι μεγάλων θηλαστικών ψαριών(οξύρυγχοι,καρχαρίες, κλπ.) είναι πλούσιο σε:
1)Φωσφολιπίδια,ουσίες πρωταγωνιστικές για την βαθιά  ενυδάτωση,ανάπλαση και προστασία της επιδερμίδας.Κάνουν το δέρμα ελαστικό,σφριγηλό,με βελούδινη υφή.
2)Φωσφοπρωτείνες και αμινοξέα,ουσίες που είναι ουσιώδη συστατικά του κολλαγόνου,της ελαστίνης και του NMF(Φυσικού Ενυδατικού Παράγοντα).Είναι απαραίτητα για την  ανάπτυξη και ακεραιότητα των ιστών της επιδερμίδας.
3)Ιχνοστοιχεία,συστατικά απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία των κυττάρων.
4)Φώσφορο,συστατικό υψηλής ενέργειας και ζωτικής σημασίας  για  τα κύτταρα του δέρματος.
5)Μεταλλικά στοιχεία:κάλλιο,νάτριο και ασβέστιο,συστατικά που ενισχύουν την φωτεινότητα του δέρματος και τροφοδοτούν τα κύτταρα.
6) Ω3 λιπαρά οξέα για την ανάπλαση του δέρματος.
7)Πρωτεϊνες που προσφέρουν όλα εκείνα τα στοιχεία που αποτελούν τις ίνες κολλαγόνου,υπεύθυνες για την σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος.

     Εφαρμόζοντας την θεραπεία αυτή μία φορά την εβδομάδα σε συνδυασμό με ενδοδερμικό μασάζ τα αποτελέσματα είναι θεαματικά,γιατί το χαβιάρι ενισχύει την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης όχι μόνο της επιδερμίδας αλλά και του εν τω βάθει δέρματος.Στα άμεσα αποτελέσματα συγκαταλέγεται και η επανόρθωση του υδρολιπιδικού φίλμ,η επαναφορά της λάμψης και η οξυγόνωση τοιυ δέρματος.Μακροπρόθεσμα επέρχεται η συνολική ανάπλαση του δέρματος,οι ρυτίδες έκφρασης υποχωρούν και τα σημάδια ακμής καθώς και οι ραγάδες αποκαθίστανται.Η αντιγηραντική του δράση είναι μεγάλη και μειώνει αισθητά τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες,βοηθώντας να δείχνετε πιό νέα και ζωντανή από ποτέ!