Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ!

         ΄Ολοι γνωρίζουμε τις πολύτιμες ιδιότητες του χαβιαριού(αυγά ψαριών)είτε μαύρου είτε κόκκινου. Είναι μιά πολύτιμη τροφή,αποτελείται κυρίως από πρωτείνες,μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για την κυτταρική ανανέωση,όπως φώσφορο,ασβέστιο,κάλιο,βιταμίνες κλπ.Τονώνει την καρδιακή λειτουργία και την κυκλοφορία του αίματος.΄Ομως πέραν της οφελιμότητας του όταν το καταναλώνουμε , ωφελεί και προάγει την ομορφιά και υγεία του δέρματος και θεωρείται από την Κοσμετολογία ένα ισχυρό ενυδατικό και αντιγηραντικό προιόν.Γιαυτό υπάρχουν θεραπείες με χαβιάρι .
           Η θεραπεία αυτή είναι μιά ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου,για βαθιά ενυδάτωση,ανάπλαση δέρματος,καταπολέμηση της ξηρότητος, αποκατάσταση της συνοχής των ιστών της επιδερμίδας και γενικά μια αντιγηραντική και αντιρρυτιδική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα.Συνδυάζει τα θαλάσσια δραστικά συστατικά με ισχυρές ιδιότητες ενεργοποίησης της κυτταρικής λειτουργίας.
    Η θεραπεία αυτή αποτελείται από δραστικά συστατικά και τα αποτελέσματά της  γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή,στο πρόσωπο,λαιμό και ντεκολτέ.Τα συστατικά αυτά που περιέχονται στο χαβιάρι μεγάλων θηλαστικών ψαριών(οξύρυγχοι,καρχαρίες κλπ.)είναι πλούσιο σε:
1)Φωσφολιπίδια,ουσίες πρωταγωνιστικές για την βαθιά  ενυδάτωση,ανάπλαση και προστασία της επιδερμίδας.Κάνουν το δέρμα ελαστικό,σφριγηλό,με βελούδινη υφή.
2)Φωσφοπρωτείνες και αμινοξέα,ουσίες που είναι ουσιώδη συστατικά του κολλαγόνου,της ελαστίνης και του NMF(Φυσικού Ενυδατικού Παράγοντα).Είναι απαραίτητα για την  ανάπτυξη και ακεραιότητα των ιστών της επιδερμίδας.
3)Ιχνοστοιχεία,συστατικά απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία των κυττάρων.
4)Φώσφορο,συστατικό υψηλής ενέργειας και ζωτικής σημασίας  για  τα κύτταρα του δέρματος.
5)Μεταλλικά στοιχεία:κάλλιο,νάτριο και ασβέστιο,συστατικά που ενισχύουν την φωτεινότητα του δέρματος και τροφοδοτούν τα κύτταρα.
6) Ω3 λιπαρά οξέα για την ανάπλαση του δέρματος.
7)Πρωτεϊνες που προσφέρουν όλα εκείνα τα στοιχεία που αποτελούν τις ίνες κολλαγόνου,υπεύθυνες για την σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος.

     Εφαρμόζοντας την θεραπεία αυτή μία φορά την εβδομάδα σε συνδυασμό με ενδοδερμικό μασάζ τα αποτελέσματα είναι θεαματικά,γιατί το χαβιάρι ενισχύει την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης όχι μόνο της επιδερμίδας αλλά και του εν τω βάθει δέρματος.Στα άμεσα αποτελέσματα συγκαταλέγεται και η επανόρθωση του υδρολιπιδικού φίλμ,η επαναφορά της λάμψης και η οξυγόνωση τοιυ δέρματος.Μακροπρόθεσμα επέρχεται η συνολική ανάπλαση του δέρματος,οι ρυτίδες έκφρασης υποχωρούν και τα σημάδια ακμής καθώς και οι ραγάδες αποκαθίστανται.Η αντιγηραντική του δράση είναι μεγάλη και μειώνει αισθητά τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες,βοηθώντας να δείχνετε πιό νέα και ζωντανή από ποτέ!