Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΕΡΜΑ!


        Οι γιορτές των Χριστουγέννων φθάνουν σε ένα μήνα και οι προετοιμασίες για ένα καθαρό,γιορτινά στολισμένο σπίτι άρχισαν.Μήπως όμως πρέπει να προετοιμάσετε και το δέρμα του προσώπου σας ώστε να λάμπετε από ομορφιά και φρεσκάδα;΄Εχετε ένα μήνα μπροστά σας !
     Το δέρμα "διψά" για περιποίηση και φροντίδα!
       
      Η περιποίηση ξεκινά από την αισθητικό μας με έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου,΄ωστε τα νεκρά κύτταρα να απομακρυνθούν  για να μπορέσει το δέρμα να αναπνέει ελεύθερα και να ενυδατώνεται σε βάθος.Διαφορετικά τα νεκρά κύτταρα σχηματίζουν ένα φραγμό στην επιδερμίδα εμποδίζοντας τα ενυδατικά και αντιγηραντικά στοιχεία να εισχωρήσουν στο βάθος.

      Το πήλιγκ(απολέπιση)είναι απαραίτητο για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και την ανανέωση του δέρματος.Υπάρχουν πολλών ειδών πήλιγκ,ενζυμικό για ευαίσθητα δέρματα και ήπια απολέπιση,μηχανικό με κόκκους για λιπαρά και προβληματικά δέρματα,με οξέα ΑΗΑ ,ΒΗΑ για πιό βαθύ πήλιγκ και δέρματα με σπυράκια , πανάδες κ.ά.Η αισθητικός σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος θα επιλέξει αυτό που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας,διαφορετικά μπορεί να επέλθει ζημιά στο δέρμα.

    Η βαθιά  Ενυδάτωση είναι απαραίτητη τώρα από κάθε άλλη εποχή που το δέρμα έχει εκτεθεί υπερβολικά στον ήλιο,στις ελεύθερες ρίζες,στην υπερβολική ζέστη με συνέπεια την έντονη εφίδρωση και τον ερεθισμό των ευαίσθητων δερμάτων.Η αντιηλιακή προστασία του δέρματος ήταν ελλειπής κατά την διάρκεια του καλοκαιριού γιατί λίγοι είναι εκείνοι που ανανέωναν την αντιηλιακή κρέμα κάθε 2 ώρες!
      Η ενυδάτωση του δέρματος γίνεται με διάφορους τρόπους:

     1)  Μεσοθεραπεία: Η μεσοθεραπεία είναι μιά μέθοδος όπου με την χρήση ειδικού μηχανήματος εισχωρούν στο δέρμα ειδικοί ορροί με αναπλαστικές ιδιότητες,βιταμίνες ,υαλουρονικό οξύ κλπ.

      2) Ραδιοσυχνότητες RF: Οι ραδιοσυχνότητες είναι μηχάνημα νέας τεχνολογίας που ζεσταίνοντας το δέρμα σε βάθος  διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την έντονη σύσφιξη δέρματος καi ιστών.

     3) Μασάζ :Το μασάζ στο δέρμα του προσώπου,λαιμού και ντεκολτέ είναι απαραίτητο γιατί και το δέρμα συσφίγγει και τους μύς που συγκρατούν το δέρμα.Με το μασάζ αυξάνεται η αιματική και λεμφική κυκλοφορία στις περιοχές όπου εφαρμόζεται.Αποτέλεσμα η άμεση και βαθιά απορρόφιση των ενυδατικών και θρεπτικών συστατικών,απαραίτητων για την ανανέωση της επιδερμίδας!

     4)Ενδοδερμικό μασάζ:Είναι μια μέθοδος Μασάζ υπό μορφήν βεντούζας.Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος,καταπολεμά τις ρυτίδες,λειαίνει την επιδερμίδα,αυξάνεται ο ενδοκυτταρικός μεταβολισμός και η δραστηριότητα των ενζύμων στους ινοβλάστες.Τούτο έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση και ανανέωση του συνδετικού ιστού και την φυσική πυκνότητα(πάχυνση της πολύ λεπτής επιδερμίδας)

    5) Φωτοανάπλαση:Προκαλεί διέγερση των κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.Αναγεννά την επιδερμίδα,ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση και αναζωογονεί το δέρμα.