Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ REVEILLANCE


           Η αντιοξειδωτική αυτή θεραπεία προσώπου προστατεύει και ενισχύει τον πλούτο της νεότητας με τα πιό πολύτιμα αντιοξειδωτικά της νέας χιλιετίας. Περιέχει βιταμίνη C και άλλα 5 ισχυρά αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες.
        Οι ελεύθερες ρίζες είναι ασταθή μόρια που αποτελούνται από ένα μόνο ηλεκτρόνιο αντί για δύο που σημαίνει ότι το μόριο ψάχνει να επαναφέρει την ισορροπία αιχμαλωτίζοντας το ηλεκτρόνιο αλλων μορίων όταν έρχεται σε επαφή μαζί τους.Αυτά, με τη σειρά τους, γίνονται ασταθή και δευσμεύονται με άλλα. Ο αλυσιδωτός μηχανισμός αστάθειας που προκύπτει ονομάζεται οξείδωση.
      Οι ελεύθερες ρίζες είναι ενδογενείς όταν σχηματίζονται φυσικά από τον οργανισμό μας, και εξωγενείς όταν προέρχονται από εξωτερίκους παράγοντες στους οποίους εκτίθεται το δέρμα σε καθημερίνη βάση.Και στις δύο περιπτώσεις, οι στόχοι είναι ίδιοι: η κυτταρική μεμβράνη, το DNA και το κολλαγόνο, πλήττονται και καταστρέφονται από την οξείδωση που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό με τη σειρά του επιταχύνει την διαδικασία γήρανσης του δέρματος.Ο κυτταρικός μεταβολισμός, το στρες, οι ακτίνες UV, η μόλυνση του περιβάλλοντος και το κάπνισμα επιτίθονται στα κύτταρα του δέρματος και τις δομικές πρωτείνες προκαλώντας βλάβη στην μεμβράνη και στο  DNA των κυττάρων, στην δομή του κολλαγόνου,επιταχύνεται η διαδικασία της γήρανσης και έχουμε απώλεια του τόνου και της σφριγηλότητας του δέρματος.

       Τα αντιοξειδωτικά είναι οι αναγωνιστές των ελεύθερων ριζών, και είναι τα μόνα συστατικά που παρέχουν τα χαμένα ηλεκτρόνια που απαιτούνται για να σταθεροποιηθεί η χημική ισορροπία και να σταματήσει ο αλυσιδωτός μηχανισμός αστάθειας, προλαμβάνοντας έτσι τη βλάβη που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες στις μεμβράνες των κυττάρων του δέρματος και τις δομικές πρωτείνες.Τα τρία από τα πιο δραστικά αντιοξειδωτικά που υπάρχουν διαθέσιμα στη φύση, και δρουν ενάντια τόσο στις ενδογενείς όσο και στις εξωγενείς ελεύθερες ριζες  είναι τα εξής:
      -Βιταμίνη C, καθαρή(ασκορβικό οξύ)
      -Τοκοτριενόλες, ένα παράγωγο Βιταμίνης Ε, και
      -Λιποικό Οξύ, το οποίο έχει αντιοξειδωτική ισχύ 400 φορές μεγαλύτερη από αυτήν της Βιταμίνης Ε.
   
      Μετά από 5 θεραπείες η προστασία,η ζωντάνια και η σφριγηλότητα αποκαθίστανται και τα αποτελέσματα που ακολουθούν είναι: 1) Πιο προστατευμένο και ενισχυμένο δέρμα, 2) Πιο τονωμένο και ζωντανό δέρμα, 3) Πιο φωτεινό και λείο δέρμα.
   Το πρόσωπο και ο λαιμός ξαναβρίσκουν την φυσική τους αντοχή,ζωτικότητα και σφριγηλότητα.